free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Természetes? Sportos? Extravagáns? Elegáns? Szexi?

Borsa         Címkék: hirdetés 0 hozzászólás

5 nő és 5 stílus volt a Dreft nőnapi eseményének középpontjában, ahol a különböző stílusokat ismerhették meg sztárháziasszonyok segítségével az érdeklődők.

Igazi dívák voltak a háziasszonyai a divatbemutatókkal tarkított különleges nőnapi rendezvénynek, ahol Szinetár Dóra elárulta, hogyan jár férje kedvében öltözködésével, de azt is megtudhatták a jelenlévők, hogy Béres Alexandra együtt mos férjével, Karafiáth Orsolya fürdeti a macskáját, Malek Andrea Bikram jógára jár, Détár Enikő pedig szívesen hordja férje ruháit.

Talkshow-kal, divatbemutatókkal és izgalmas produkciókkal tarkított esemény részesei lehettek azok az érdeklődők, akik a nőnapot az Aréna Plázában töltötték. Ezen felül hasznos tippeket is kaptak arról, hogy a Dreft segítségével miként őrizhetik meg kedvenc ruhadarabjaik eredeti szépségét."Gyakorló háziasszonyként elmondhatom, hogy a rosszul megválasztott mosószer bizony  kellemetlen meglepetéseket okozhat. Volt már rá példa, hogy a férjem pulcsijából gyermekruhát csináltam, úgy összement az anyag" - avatott be Szinetár Dóra.

"A finom, kellemes anyagokat szeretem; jóleső érzéssel tölt el reggel belebújni egy puha, illatos ruhába, ami nem irritálja a bőrömet mozgás közben. Sportolásnál a kényelmet és a természetes anyagokat kell előtérbe helyezni" - tudhattuk meg Béres Alexandrától."Nincs nálam lustább ember, ezért ha jó minőségű a mosószer, én bizony a parókáimat is gépben mosom" - árulta el egyik titkát Karafiáth Orsolya.

"Szeretem, ha jógázás közben is jól nézek ki és nem tereli el a figyelmem a ruha kényelmetlensége. A fokozott izzadás miatt pedig ezek a ruhák azonnali és sok mosást igényelnek"- mondta el Malek Andrea"A leghétköznapibb ruhában is igazán lehet szexi egy nő, ha ez belülről jön" - mondta el Détár Enikő a jelen lévő hölgyeknek és az őket ünneplő férfiaknak.

A nap tanulságaként Lakatos Márk stylist-tól megtudhattuk, hogy minden nőben ott rejlik mind az öt stílus, csak felszínre kell hozni.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés