free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Természetes? Sportos? Extravagáns? Elegáns? Szexi?

Borsa         Címkék: hirdetés 0 hozzászólás

5 nő és 5 stílus volt a Dreft nőnapi eseményének középpontjában, ahol a különböző stílusokat ismerhették meg sztárháziasszonyok segítségével az érdeklődők.

Igazi dívák voltak a háziasszonyai a divatbemutatókkal tarkított különleges nőnapi rendezvénynek, ahol Szinetár Dóra elárulta, hogyan jár férje kedvében öltözködésével, de azt is megtudhatták a jelenlévők, hogy Béres Alexandra együtt mos férjével, Karafiáth Orsolya fürdeti a macskáját, Malek Andrea Bikram jógára jár, Détár Enikő pedig szívesen hordja férje ruháit.

Talkshow-kal, divatbemutatókkal és izgalmas produkciókkal tarkított esemény részesei lehettek azok az érdeklődők, akik a nőnapot az Aréna Plázában töltötték. Ezen felül hasznos tippeket is kaptak arról, hogy a Dreft segítségével miként őrizhetik meg kedvenc ruhadarabjaik eredeti szépségét."Gyakorló háziasszonyként elmondhatom, hogy a rosszul megválasztott mosószer bizony  kellemetlen meglepetéseket okozhat. Volt már rá példa, hogy a férjem pulcsijából gyermekruhát csináltam, úgy összement az anyag" - avatott be Szinetár Dóra.

"A finom, kellemes anyagokat szeretem; jóleső érzéssel tölt el reggel belebújni egy puha, illatos ruhába, ami nem irritálja a bőrömet mozgás közben. Sportolásnál a kényelmet és a természetes anyagokat kell előtérbe helyezni" - tudhattuk meg Béres Alexandrától."Nincs nálam lustább ember, ezért ha jó minőségű a mosószer, én bizony a parókáimat is gépben mosom" - árulta el egyik titkát Karafiáth Orsolya.

"Szeretem, ha jógázás közben is jól nézek ki és nem tereli el a figyelmem a ruha kényelmetlensége. A fokozott izzadás miatt pedig ezek a ruhák azonnali és sok mosást igényelnek"- mondta el Malek Andrea"A leghétköznapibb ruhában is igazán lehet szexi egy nő, ha ez belülről jön" - mondta el Détár Enikő a jelen lévő hölgyeknek és az őket ünneplő férfiaknak.

A nap tanulságaként Lakatos Márk stylist-tól megtudhattuk, hogy minden nőben ott rejlik mind az öt stílus, csak felszínre kell hozni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés