free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss lopott stílusa

Borsa         Címkék: kapcsolat, katemoss, mariannefaithfull, modell, stílus 2 hozzászólás

Marianne Faithfull úgy érzi, Kate Moss lenyúlta a stílusát. A brit énekesnő szerint a modell a párját is ennek megfelelően választotta.

"Kate Moss egy vámpír, aki ellopta a stílusomat" - fakadt ki Marianne Faithfull a The Times magazinban. A hatvanas években ikonná vált brit énekesnő korábban baráti kapcsolatot ápolt a szupermodellel, akivel egyszer még a Bahamákon is nyaraltak közösen, ma már azonban beszélő viszonyban sincsenek. Ennek legfőbb oka az, hogy a 62 éves Faithfull úgy érzi, Moss átverte őt, csupán azért kereste a barátságát, hogy úgy olvashasson benne, mint egy könyvben, és ily módon lenyúlhassa a stílusát. Marianne, aki négy évtizeddel ezelőtt legendás szerelmespárt alkotott a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel, azt állítja, hogy a modell nem csupán a viselkedését és a külsejét próbálja majmolni, de még a szerelmi életét is.

www.dailymail.co.uk

Ezt a feltevését arra alapozza, hogy Kate is előszeretettel választ partneréül rocksztárokat: egykori párja Pete Doherty, a Babyshambles énekese, míg a jelenlegi a The Kills zenekar gitárosa, Jamie Hince. Utóbbi férfi Faithfull szerint ráadásul még külsőleg is hasonlít Jaggerre. "Nézem a képeket róla és a fiújáról, aki úgy néz ki, mint Mick Jagger és mintha magamat látnám" - jegyezte meg az énekesnő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés