free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nagykabátban, szoknyában

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, szoknya, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Attól, hogy nem negyvenkilósak vagyunk, simán lehet gyönyörű, formás lábunk, és ha már ilyenünk van, mutassuk is meg bátran. A platformcipők (a bundás csizmákhoz hasonlóan) nagyon megosztják a kedves Borsaolvasókat, de lássuk be: tetszik, nem tetszik, ezzel az összeállítással szinte tökéletes, szerintünk még a legszigorúbb ítészeket is megenyhíti. Nem a buja színorgia miatt bírjuk az összeállítást, ez tény, de annyira a helyén van minden, annyira jók a fazonok, annyira jól áll alanyunkon minden, hogy muszáj volt megmutatni.A bokacsizmák és a telt, nőies formák nem mindig vannak barátságban, ezt már több, hasonló összeállításunkban is indokoltuk. De még egyszer: nem a kilók itt a főbűnösök, hanem a testarányok torzulását elkerülendő lenne tanácsos mellőzni ezt a típusú lábbelit, jelesül, hogy gyakorlatilag eltűnik a bokánk, és a vádlink formája is elvész. A nagyobbacska fehér kabát sem biztos, hogy a legelőnyösebb választás, pedig látni, érezni a szerelésen, hogy nagy műgonddal lett megkomponálva, és a lila trendiségét lett volna hivatott kiemelni a hófehér télikabát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés