free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szoknyához lábbeli

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, stylist, szakértő, szoknya, tanács 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!Alapvetően csizma- és nadrágpárti vagyok. Tehát télen nincs is nagy gondom, mit vegyek fel szoknyához, a gond ott kezdődik, amikor jön a jó idő, és lekerül a csizma. Akkor jön a nadrág. Na most, sikerült egy-két tök jó szoknyát beszereznem, és itt kezdődik a problémám! Milyen cipőt vegyek fel? Tudniillik nekem a csizma és a szandál között nincs túl sok alternatíva. Egyik cipő mamás, másik túl zárt, harmadik túl magassarkú. Nehéz dió számomra. Most tetszenek ezek a pántosak, de lehet, hogy ez mamás? Alapvetően szeretek sportosan, lazán öltözni, de néha jó lenne azt a pár jó szoknyát is fölvenni! Megjegyzem, nem miniről van szó! Jaj, szóval ez a gond! 
Esetleg a Borsán tarts légyszíves ez ügyben egy kis fejtágítót! Milyen stílusú szoknyához milyen csuka illik?

Köszönettel: Eszter

Kedves Eszter!

A helyzet korántsem annyira végletes, mint ahogyan leírtad, ugyanis a mostani szabályok már elég lazán kezelik a mit mivel hordjunk kérdéskörét. Ha sportos a stílusod, de mégis szeretnél szoknyát hordani, akkor kezd azzal, hogy beszerzel egy tornacipőt, hogy magas szárút vagy hagyományos fazont választasz, már az ízlésedre van bízva. A jolly jokernek számító Converse szinte minden sportosabb szoknyával jól mutat, és garantáltan nem mamis. Ha valamennyivel elegánsabb fazonra vágysz, akkor nézz körbe balerinafronton, lehet nyitott, hegyes vagy kerek orrú, a lényeg, hogy jól variálható és kényelmes legyen.

Nem tudom, hogy mit értesz pántos szandál vagy cipő alatt, ezért most kicsit sötétben tapogatózom. Ha a pántos fazon azt jelenti, hogy a cipőnél a rüsztödnél van pánt akkor, ha nem is mamás, de néptáncos, ami nem igazán nyerő választás. Ha pántos alatt az úgynevezett gladiátorszandálokat érted, akkor azok gond nélkül jöhetnek, ugyanis az előrejelzések szerint a szezon kedvencei lesznek. Nem kell aggódni, ugyanis az elegáns szoknyáktól eltekintve majdnem minden fazonhoz választhatsz sportosabb lábbelit, a vászonból készült gumitalpú balerinák például szinte sportcipőként funkcionálnak. Amennyiben még ezek után is tanácstalan vagy, akkor próbálj meg alapanyag alapján eldönteni. Vászon-, pamut- vagy farmerszoknyához fazontól függetlenül választhatsz sportosabb cipőket. A muszlinból, selyemből vagy taftból készült szoknyákat pedig kombináld elegánsabb lábbelikkel, de tűsarkú itt sem kötelező.

Remélem, iránytűnek elég lesz.

Daniella


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés