free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Geronazzo Maria: Egy férfi tudjon nyalni!

Borsa         Címkék: geronazzomaria, interjú, kapcsolat, plasztikaiműtét, szex 13 hozzászólás

Geronazzo Maria meglépett a kommunizmus elől, majd húsz év után visszatért Svájcból. Manapság a tévéből boldogít, és szexiskolát alapít. 18 éven felülieknek!

Geronazzo Mariáról újabban a szexiskolája kapcsán olvasni sokat, de nem titok, hogy irritálja Hajdú Péter, és hogy egy percig sem pironkodik örömlány-múltja miatt - pedig négyszer volt házas. Mi most mélyebbre megyünk: technikai okítás és plasztikai műtétek, külföld és névmágia. Interjú.

Borsa: Hol találtad ezt a Magyarországon igen ritkán előforduló vezetéknevet?

Geronazzo Maria: - Az utolsó férjemtől kaptam, a negyediktől.

És miért tartottad meg válás után?
- Tetszett, mert szép és dallamos.

Eddig hány neved volt?
- Az első férjem után Mihályi Maria voltam.

Maria vagy Mária?
- Maria, mert sosem akartam, hogy Marikázzanak vagy Marcsizzanak, nekem az nem való. Húszéves korom óta Mariaként mutatkozom be, a Geronazzo mellett meg hülyén nézne ki a Mária. Á-val. Szóval először Mihályi Maria voltam, utána Gutsik Maria, aztán Kriskó, aztán a Geronazzo, a leánykori nevem pedig Babócsi Mária.Ezek szerint egy külföldi férjed volt.
- Igen, az első három magyar volt. Az első férjemhez 18 évesen mentem hozzá, érettségi után, hogy a szüleim leengedjenek a Balatonra. Amikor szeptemberben hazajöttünk, szakítottunk is, visszaköltöztem a szüleimhez. A második férjemmel együtt disszidáltunk, de akkor már el akartunk válni. Másfél év házasság után. Svájcba mentünk, ott volt egy unokatestvérem. Az első férjem amúgy nem sokkal ezelőtt szintén disszidált, és nekem ezért bevonták az útlevelemet. Arra hivatkoztak, hogy mivel tudtam, hogy meglép, fel kellett volna jelentenem. De mivel nem tettem, búcsúzhattam az útlevelemtől. A Belvárosi Távbeszélő Üzemben dolgoztam, az első férjem odajött, elbúcsúzott tőlem, és ezt jelentette a portás, vagy valaki, így kerültem a rendőrség kezére. Szóval nem mehettem el, csak a kommunista útlevelem maradt nálam. De az elég volt, mert akadt egy menekülőút Jugoszlávián keresztül. Bulgáriába vettem egy vonatjegyet, huszonnégy órás átutazóvízummal. Ezt a kerületi rendőrségen lehetett szerezni. Belgrádban leszálltam a vonatról a második férjemmel, elmentünk az olasz határhoz, egy éjszakát ott aludtunk, és reggel Nova Goricában átsétáltunk a határon. Én egy magas sarkú cipőben voltam, nagyon szűk ruhában. A vámos azt hitte, olaszok vagyunk, a második férjemnek nagyon szép fekete haja volt. Az utca egyik fele olasz volt, a másik jugó, a határőrök a bódéból integettek. Olaszországból Svájcba könnyen eljutottunk, és ott elváltunk.

Harmadik házasság?
- Az volt a leghosszabb, tíz évig tartott. Nem akartam elválni, de a férjemnek két szeretője volt.

Te hűséges voltál hozzá?
- Igen. Akit szerettem, ahhoz mindig az voltam, de ha megtetszett más, akkor véget ért a szerelem. Ha éppen nem vagyok férjnél, akkor viszont élem az életem. A Kriskó amúgy a gyerekeim apja. A lányom huszonhét lesz, a fiam pedig huszonhat múlt. Itt élnek ők is, Budapesten.

Mit szólnak a szereplésedhez?
- Szeretik. A pornófilm egy kicsit megzavarta őket, de nem szóltak bele. Azt egyébként is a pénzért vállaltam be.

Svájcban miből éltetek?
- Egy takarítócégünk volt a férjemmel, és építőiparral is foglalkoztunk, a végén már tizennyolc ember dolgozott nálunk.Negyedik házasság?
- Nagy szerelem volt. A Geronazzo tizenegy évvel fiatalabb volt nálam, három hónap után házasodtunk össze. A családja miatt váltunk el, másfél év után. Nem tetszettem nekik. A Bodeni-tónál éltünk Németországban, komppal jártam át Svájcba kozmetikushoz. Jó volt. És lejártunk Milánóba, mindig megálltunk Luganóban egy étteremben. Tele volt maffiózóval a hely, és házi koszt volt.

Nyilván. Milyen állampolgár vagy?
- Magyar, de Svájcban van egy végleges letelepedési engedélyem, bármikor visszamehetek. Jól beszélek németül, olaszul, Svájcban német kantonban éltem, ott elég volt a német. Angolul is tudok.

Használod ezeket a nyelveket?
- Persze, főleg az angolt, miután Londonban van egy nyitott kapcsolatom, hozzá járok ki havonta. Ő francia, de angolul beszélünk. Amúgy öt év múlva szeretnék nyugdíjba menni, és Nizzában egy kis lakásban leélni a maradék éveimet. Ott sok a gazdag nyugdíjas, mellettük nagy a nyugalom, javaslom neked is.

Rendben. A válásaiddal jól jártál?
- Nem, egyáltalán nem. A harmadik férjem vitt mindent, pedig gazdaggá tettük egymást. Ő még Svájcban él, és van egy háza St. Tropez-ban is.

Jó neki. Egy internetes fórumon ma azt írták rólad, hogy "ennek a nőnek a szája csak szopásra jó".
- Álljon elém, aki írta, és mondja a szemembe, a hátam mögött könnyű szitkozódni. Már nem érdekelnek amúgy a negatív kritikák, ha foglalkoznék velük, kiborulnék idegileg.Szerinted miért vagy ellenszenves az embereknek?
- Mert nem tudják, hogy ki vagyok, nem is akarják tudni, na meg kilógok a sorból a kinézetemmel és a gondolkozásommal.

Persze, mivel a szád feltűnőbb, mint a gondolataid.
- Pedig figyelhetnének, mit beszélek a számmal. Én kozmopolitának születtem, olyan a gondolkodásom is. Itt nőttem fel, de jártam sokfelé, mindenhol éltem egy keveset. A nagyszüleim mondták, hogy amikor kicsiként elvittek valahova, mindig tovább akartam maradni, mint lehetett, hamar megszerettem az új helyzeteket. Szeretem Budapestet is, de nem biztos, hogy ez a nekem való hely.

Akkor mit keresel itt?
- Tavaly nyáron el akartam menni, de a média nem engedett. Elhatároztam, hogy lelépek, de itt tartottak. Londonba mentem volna. Ahhoz a férfihoz. De nem mentem. Közben jutott eszembe ez az iskola, ami hamarosan elindul. A Secret Garden.

Az iskoládra alapítottál egy céget. A szexuális tanácsadást milyen tevékenységi kör jegyzi?
- Hát oktatás, végtére is oktatás folyik. Abba számtalan dolog belefér. A jövő héten már jönnek hárman a kurzusomra. Itt beszélgetés lesz. Nem klasszikus okítás. Este hattól tízig.

160 darab ezresért hetente.
- Igen. Napi négy órában, és nem zavar, ha tovább maradnak. Tőlem feltöltődnek. És én ösztökélni fogom őket. Nem jó a ruhád, a sminked, nem jól szopsz, satöbbi. Aztán mindent kijavítunk. Az első három diák nő lesz.Férfiak nem kerestek meg?
- De. Csak ők külön lesznek. Idővel majd lehet, hogy párok is jöhetnek, de ez még a jövő. Akarok klubot is csinálni, és Spanyolországi nyaralást, ami ilyen swingerklub jellegű lenne. Kiveszek egy villát, amihez közel lehet strandolni, éjszaka meg játszadozni a villában. Jó kis minőségi swingert. Olyat, mint Svájcban. Ahol nem is kötelező dugni. Jártam néhányszor ilyenben, és előfordult, hogy csak iszogattam. Szerintem jó dolog. Sokkal jobb, mintha egy férfi vagy egy nő sunyiban félrelép.

Miért akartál iskolát?
- Járok-kelek mindenfelé, és észrevettem, hallottam, hogy a magyar férfiak és nők nem hoznak ki magukból eleget szexuálisan. Fel akarom nyitni a szemüket az egyhetes kurzusokon. Ennyi idő alatt persze a világot nyilván nem lehet megváltani, de jó alapot adhatok nekik. Saját tapasztalatokat szeretnék átadni, saját kísérletekről beszélnék.

1. Geronazzo Maria: Egy férfi tudjon nyalni!
2. Az irritáló Hajdú PéterLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés