free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Geronazzo Maria: Egy férfi tudjon nyalni!

Borsa         Címkék: geronazzomaria, interjú, kapcsolat, plasztikaiműtét, szex 13 hozzászólás

Geronazzo Maria meglépett a kommunizmus elől, majd húsz év után visszatért Svájcból. Manapság a tévéből boldogít, és szexiskolát alapít. 18 éven felülieknek!

Például arról, hogyan kell jól szopni vagy nyalni?
- Igen, például. A szopást például be is mutatom majd egy dildón.

És a nyalás?
- Minden nő más, ezért az nehezebb feladat. De egy nőnek kell tudnia, hogy hol jó neki, és amikor már odakerül egy férfi a nyaláshoz, szóval akkor a nőnek úgy kell helyezkednie, és irányítani a férfit, hogy jó legyen neki. És egy csomó nő nem mer ilyen helyzetben beszélni, inkább csak fekszik ridegen. Egy pasasnak pedig meg kell tanulnia, hogy ezt nem szabad gyorsan csinálni, mert nem egy gépet helyettesít a nyelve. Érzéssel. Szopni is érzéssel kell. A szopáshoz nem kell szerelem! De amikor egy nyalókát vagy fagyit szopogatsz, annak azért sok köze van magához a szopáshoz is. Mondhatni alap. A nők általában egy ilyen érzéketlen "szopásprototípussal" vannak képben: rángatják, ezzel fájdalmat okoznak, egyszerűen durván bánnak a pénisszel. A férfi nemi szerv pont ugyanolyan érzéki, mint a mienk. Ott nincsen helye semmiféle durva húzogatásnak, fogazásnak, harapásnak.

A "mélytorok-technika" megy neked?
- Nem. Pedig próbálkoztam vele, és próbálkozom is, de amikor megfulladnék, akkor nyilván abbahagyom. Pedig ha ezt egy nő be tudja dobni, akkor nyert ügye van, mert klassz dolog, izgató. Az ágyba amúgy akkor kerülünk normális esetben, amikor már van izgalom. Normális esetben. De ma csak abnormális esetek vannak, semmi előjáték. Hol marad az? Persze egyéjszakás kapcsolat esetében nem kell túl sok.Elítéled az egyéjszakás kapcsolatokat?
- Nem, és egy férfinak igenis szüksége van rá, sokkal inkább, mint egy nőnek. A nők hamarabb elgondolják egy férfiról, hogy mire lesz jó nekik, minthogy az ágyba mennének vele. Nekem mindig megvolt, hogy kiben mi a jó nekem. Egy pasasnak viszont általában előbb kívánni kell egy nőt ahhoz, hogy abból bármi lehessen hosszú távon. Te amúgy tudod, hogy hány ötvenéves nő nem élvezett még el?

Nem. De arról sem tudok, hogy lennének erre vonatkozó adatok a Statisztikai Hivatalnál.
- Azt én sem tudom. Elég sok nővel beszélgetettem már, és hihetetlen, hogy fogalmuk nincs róla, mi az az orgazmus. Nekem általában megnyílnak, bíznak bennem, és elmondják a szexuális problémáikat. Amikor pont az orgazmus kerül szóba, és ilyen lagymatag bizsergésről beszélnek, na, akkor mindig mondom, hogy az elég távol áll a valódi élvezettől. A bizsergés, az semmi. Amikor lerepül a fejed, meg szétrobban az agyad, az orgazmus. Minden férfival meg lehet találni azt a pózt, helyzetet, amikor ez elérhető. Bármekkora is van neki.

Szóval szerinted a méret nem lényeges.
- De, azért igen. Van egy normál méret, ami kell. Ha probléma van a mérettel, egyéb kisegítő eszközöket kell igénybe venni. Amúgy meg egy férfi tudjon nyalni, mert attól aztán jól el lehet élvezni. Nekem eddig szerencsém volt, minden pasim jó volt az ágyban, és az is szerencsés az életemben, hogy sosem kellett olyan férfival lefeküdnöm, akit nem kívántam.Ez furcsa. Merthogy van egy oldal az interneten, ahol a szexuális szolgáltatásaidat kínáltad.
- Ez egy hat évvel ezelőtti történet. Amikor egy nő egyedülálló, akkor találkozik férfiakkal. Az most mindegy, hogy milyen módon. Nem gondolom, hogy ezzel bárkit is zavartam. Én imádom a szexet. Össze tudtam kötni azzal, hogy pénzt kapok érte, és nem tartom bűnnek. Egyébként én olyan voltam abban az egy évben, mint egy délutáni barátnő. Hozzám feljöttek, és előfordult, hogy csak beszélgetni jöttek az amúgy fix kuncsaftjaim.

Ha ennek a történetnek öt éve vége, akkor miért van fent még mindig a neten a hirdetés?
- Mert nem tudtam levetetni. Pedig keresem a megoldást, hogyan lehetne. Nem találom az oldal üzemeltetőjét.

Az elérhetőséged már nincs kint, az nem elég?
- Végül is, de. Így látszik az oldalon, hogy egy nem működő dologról van szó. Abban az egy évben én leginkább élményt gyűjtöttem. Ezt Hajdú Péter műsorában is elmondtam, mert ő is előjött ezzel a hirdetéssel. De nem tudott megfogni, meglepődött, hogy vállalom az egészet.Mit gondolsz Hajdú Péterről?
- Irritáló figura. Az emberekről előkerülhetnek régi dolgok, mindenki rejteget valamit a múltjában, de ha már előkerül, akkor felesleges tagadni. Sylvester Stallone is forgatott pornófilmet. És még sokan mások. Ha nem megy a verkli, meg kell élni. Ráadásul az én egyéves történetemben csak olyan férfiak fordultak meg, akikkel megvolt a kölcsönös szimpátia. Ha feljött valaki, előbb beszélgettem, és utána eldőlt, hogy lesz-e folytatás. Ha valaki nem tetszett, nem vállaltam semmit. Én tudtam nemet mondani. Nem voltam gép.

Azaz bensőséges kapcsolatod volt a partnereiddel?
- Igen.

Ez változtatott a tarifán?
- Előfordult. Pont annak köszönhetően, hogy ez nemcsak a szexről szólt, hanem érzelmi alapja is volt az egésznek, néha többet kaptam. De mondom: nem feltétlenül volt szex, ha feljött valaki hozzám. Néha csak főztem egy teát, beszélgettünk, satöbbi. Nálam óra sem volt, nem mértem az időt. Egy percet sem bánok az egészből.

Mikor műttetted meg magad először?
- Harmincegy évesen. Két szülés után először a mellemet. Nem sokkal később a számat, arra nagyon régóta vágytam. A cicimet összesen háromszor műtötték, utoljára azért, mert szivárgott az implantátum. Szóval muszáj volt. Ezen kívül még háromszor műtötték az arcom, ez összesen hat műtét. Szokás írni rólam, hogy volt vagy húsz plasztikai műtétem, de a botoxinjekciók nem számítanak annak. Ez a hat volt, amit az előbb elsoroltam. De nem hiszem, hogy ennyi műtétben bármi szörnyű is van. Amikor tizennyolc éves lányok csináltatnak maguknak melleket, akkor én két szülés után miért ne? Ötvenévesen pedig miért ne műttethetném meg az arcomat? Ha azzal öt évet fiatalodom.Csak a bokádon van tetoválás?
- Igen. Nincs máshol, és nem is akarok.

Sportolsz?
- Nem, már nem, gyerekkoromban sokat sportoltam. Tornáztam. Még néptáncórákat is vettem. És jártam zongorázni meg furulyázni.

Tudsz kottát olvasni?
- Talán még menne. Énekeltem is. Zenekarban. Tizennégy évesen azon a Ki mit tudon indultam, amelyiket a Szűcs Judit nyert meg. Én az elődöntőben kiestem. De a szüleim persze annyira nem örültek a zenei karrieremnek, pedig énekesnő szívesen lettem volna. De kútba esett ez a vágyam. Aztán a jogi karra jelentkeztem, de nem vettek fel, négy ponttal lemaradtam. Leginkább amúgy családanya akartam lenni. Büszke vagyok a két gyerekemre. Mérleg jegyű vagyok, életművész.

Aha. Hiszel a csillagjóslásban?
- A hetiben nem, de hogy a bolygóállások mutatnak valamit, az kétségtelen. Nekem most sikeres évem lesz, és mozgalmas. De nekem pörög az életem amúgy is, a barátaim is tudják, hogy bármikor rávehető vagyok a jó dolgokra. Ha éjjel kettőkor felhívnak, hogy Máriám...

Mármint Mariám…
- Na igen, szóval hogy Mariám, flekkenezzünk a teraszon, akkor jöhetnek, én nekiállok sütni.

Hallgatsz a Mária megszólításra is?
- Kénytelen vagyok. De kevesen használják így a nevemet. A férfiak soha. Amennyire fel tudom őket izgatni szexuálisan, nem is illene oda a Mária.

1. Geronazzo Maria: Egy férfi tudjon nyalni!
2. Az irritáló Hajdú PéterLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés