free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hillary képregény

Borsa         Címkék: amerika, hillaryclinton, képregény, nők, politika 0 hozzászólás

Egy kiadóvállalat szuperhősnők rangjára emelte az amerikai politikai élet napjainkban legnépszerűbb nőalakjait. Képregényt adott ki az életükről.

Az amerikai Bluewater kiadó legújabb képregénysorozatának főszereplői nők, akik ráadásul nem is fiktív karakterek, hanem valós személyek: az Egyesült Államok politikai életének jelenleg legnépszerűbb nőalakjai. A "Female Force" (Női Erő) sorozat első részét Hillary Clintonnak szentelték. "Izgatottak vagyunk, hogy kihoztuk ezt a könyvet. Számos képregény van, amely John McCain-re és Barack Obamára fókuszál, mi azonban Hillaryt akartuk bemutatni, aki minden szabályt megtört ezen a választáson és történelmet csinált" - nyilatkozta Jason Schultz, a kiadó alelnöke az első rész megjelenésekor. A Hillary képregény egyébként mind egy szálig elfogyott, az utánnyomás néhány napja került kereskedelmi forgalomba.

http://nonfictioncomics.com, www.thedailybeast.com

A képregények a politikai élet "szuperhősnőinek" vizuális formátumú életrajzai, amelyek fiatal koruktól a jelenkorig követik végig a főszereplők életét. A januárban megjelent második rész Sarah Palint mutatja be, míg a következő, áprilisban megjelenő füzet Michelle Obamáról szól majd, és előkészületben van a - John F. Kennedy lányáról - Caroline Kennedyről szóló rész is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés