free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: türkiz ruhadarabok

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, ruha, türkiz 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten türkiz színű ruhadarabokat kerestünk.

Egyszer csak a képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen cipő. Menthetetlenül rákívánunk, aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A pasztellszínek kiegészítőjeként, illetve - megközelítéstől függően - alternatívájaként a jelenlegi szezonban divatba jött néhány harsányabb szín is. Az egyik ilyen a pink, amit a múlt héten már kitárgyaltunk, a másik pedig a türkiz. Nyilván ezt az előbbinél többen fogjátok bevállalni, ami nem baj, sőt egyenesen biztatunk rá benneteket. A türkiz ugyanis szép és karakteres szín. Oda kell figyelni viszont, hogy mely árnyalatát választjátok: ha a színeitek alapvetően hűvösek - egészen világos vagy kifejezetten sötét haj, világos bőr -, a türkiz hidegebb, szélsőségesebb árnyalatai fognak jól állni, míg ha melegebb a színtípusotok - bronzos vagy sárgás bőr, barnás, vöröses vagy mézes árnyalatú haj -, akkor türkizből is válasszátok a puhább, melegebb árnyalatokat. Most pedig következzenek e heti kiszemeltjeink.Első körben türkizből is érdemes beszerezni néhány basic darabot, így például sima topot vagy kardigánt, hiszen ezeket tudjátok a legsokoldalúbban kombinálni egyéb ruhadarabokkal. Szintén jó döntés lehet egy zakó, ami lehet hagyományos szabású, de akár egy kicsit egyedibb fazonú is, mint például a képen látható modell. Ezt felvehetitek egy visszafogottabb szabású szoknyával, vagy akár farmerral is, illetve a langyosabb idő beköszöntével válthatja majd a tavaszi kabátot is.
Márkák, árak:
Hosszú ujjú top - H&M: 2690 forint
Kardigán - H&M: 3990 forint
Zakó - H&M: 6990 forintA rövid ujjú kötött cuccok kifejezetten menők idén tavasszal, aminek örülünk - és örüljetek neki ti is -, mivel ezek a darabok amellett, hogy csinosak, igen praktikusak is, hiszen jobban melegítenek, mint mondjuk egy pamuttop, viszont mégsem sülünk meg bennük, ráadásul nem is nézünk ki úgy, mintha bentragadtunk volna a téli ruhatárunkban. A képen látható, illetve ehhez nagyon hasonló, normál hosszúságú, rövid ujjú pulcsit szinte minden, magára valamit is adó márka kínálatában találtunk. A tunikás változat már ritkább, viszont előnye, hogy kisebb eséllyel jön szembe az utcán.
Márkák, árak:
Mango: 5695 forint
Bershka: 5990 forint

A türkiz nem tűnik soknak egyberuhán sem, ezért aki amúgy hord ilyesmit, az hordjon nyugodtan ebben a színben is. Ezzel a mell alatt húzott, egyszerű, rövid pamutruhával például nem lehet nagyon melléfogni, ez a modell ráadásul hordható ruhaként és tunikaként egyaránt.
 


A tavaly divatba jött ingruhafazon idénre is velünk maradt, persze a legújabb trendszínekre váltva. Viselni egyelőre tunikaként tudjátok, válasszatok hozzá szürke, barna, sötétkék vagy - ha nagyon bizonytalanok vagytok - fekete nadrágot. A türkiz megfelelő kontextusban akár elegáns szín is lehet, erre bizonyíték ez a virágmintás, alkalmi miniruha. Ez a modell persze - már csak fazonjánál fogva is - az a kategória, ami keveseknek áll jól.
Márkák, árak:
H&M: 6990 forint
New Yorker: 2990 forint
Zara:7990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés