free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna megint tervez

Borsa         Címkék: divat, kollekció, madonna, ruha, tervező 0 hozzászólás

Madonna idén vadonatúj, luxuskategóriás ruhakollekcióval rukkol elő. Az elkészítésben a világ egyik legnevesebb tetoválóművésze lesz segítségére.

Emlékszünk még, hogy Madonna 2006 őszén debütált divattervezőként a H&M-nél egy egészen jól sikerült sportos kollekcióval, amelyet aztán 2007 tavaszán egy kevésbé eltalált, elegánsabb kollekció követett. A popdíva idén újból divattervezőnek áll, ám ezúttal nem a H&M-mel dolgozik majd együtt, hanem a luxus streetwear vonalon nyomuló Christian Audigierrel. A francia tervező tetkómintás cuccairól ismert, no meg arról, hogy azokat olyan celebek is előszeretettel hordják, mint Britney Spears, Heidi Klum, Nicollette Sheridan és persze Madonna. Innen tehát az ismeretség. A brit Daily Mirror információi szerint a készülő Madonna-kollekcióban trikók, illetve fűzők lesznek, amelyek illeszkednek majd a divatház megszokott profiljához, tehát ezeken is tetkó stílusú minták lesznek láthatók.

http://blogs.babycenter.com, www.hellomagazine.com, http://style.hollyscoop.com

Az énekesnő persze nem vált egyszeriben rajzzsenivé, ezért az általa megálmodott mintákat a "Tetoválás Keresztapjaként" emlegetett tetoválóművész, Ed Hardy fogja megrajzolni. Az már biztosan tudható, hogy a kollekció felsőkategóriás árfekvésben lesz majd elérhető - már akinek, ugye -, azt azonban, hogy mikortól, még nem hozták nyilvánosságra.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés