free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb extrém színű körömlakk

Borsa         Címkék: extrém, körömlakk, lista, öt, szépség 6 hozzászólás

Szép a púderrózsaszín, de idén sajnos kevés lesz, ha körömlakkban gondolkodunk. Elsőre talán szokatlan a sok harsány árnyalat, de ideje megbarátkozni velük.

Az idei szezonban a körömlakkok között elsőre igen furcsa színekkel is találkozhatunk, amelyeket, ha meg is veszünk, csak nagyon ritkán kenünk fel, pedig most tavasszal és nyáron a merész színeké lesz a főszerep, főleg, ha már a lábujjak is kikandikálhatnak az cipőből. Kedvcsináló és bátorítás gyanánt most ezekből az extrém színű körömlakkokból válogattuk össze az öt legszebbet.

Narancssárga – Artdeco

Pink szett mellé tökéletes választás lesz ez a narancsszínű körömlakk, szigorúan két rétegben kell felvinni, ugyanis ha túl vékonyan kenjünk a körmökre, akkor olyan hatása lesz a kezünknek, mintha valamilyen körömbetegségünk lenne. Mi narancsos rúzst használnánk hozzá, de egy barnás árnyalattal is jól mutathat.  
Kék – Chanel

Abszolút kedvencünk ez a körömlakk, bár korábban elképzelni sem tudtuk volna, hogy kék színt kenjünk a körmünkre, de ennek az árnyalatnak köszönhetően beadtuk a derekunkat. Külön jó hír, hogy egy réteg is bőven elég belőle. Mi a bevállalósság jegyében citromsárga szetthez tudnák leginkább elképzelni, valamiért szentül meg vagyunk róla győződve, hogy a kékre lakkozott lábkörmök tökéletesen mutatnak sárga lakkszandállal.


Pink – Dior

A pink nemcsak körömlakkban, de a létező összes formában a szezon kedvencének ígérkezik, mindegy, hogy rúzs, szemfesték vagy cipő, a lényeg, hogy pink legyen. Ez a lakk nem a hagyományos vizes hatású darab, hanem egy csillámmal felturbózott változat. Egy rétegben unalmas ugyan, de a második kenés már meggyőzött minket. Egyetlen dologra érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy ez a lakk megköveteli a pink sminket.


Színjátszós fekete – Isadora

A fekete körömlakk idén igazi sláger lesz, persze csak annak, aki be meri vállalni. Ennek a lakknak az a különlegessége, hogy az uralkodó fekete szín mellé a készítők még egy adagnyi zöldes csillámot is kevertek. Ez az árnyalat felkenve leginkább a rózsabogarak páncéljára emlékeztet minket, szóval bogárrajongók előnyben. A kívánt hatáshoz legalább két rétegben érdemes felvinni.Fekete - Yves Saint Laurent

Egy rétegben felkenve ugyan inkább grafitszürke, mint fekete, de nekünk még úgy is bejön. A fekete szín ne riasszon vissza senkit, ugyanis a feketébe burkolt, gótikus stílusban utazó csajok nem ebben az árnyaltban utaznak. Ez a lakk felkenve teljesen vállalható, leginkább a selymes fénye miatt, hosszú körmökre viszont tilos felkenni, és az emósok körmeire hajazó, lekopott köröm sem jó megoldás.
Nézd meg az extrém színű körömlakkokat!
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés