free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnsebek

Borsa         Címkék: dizájn, féltékenység, kapcsolat, tárgy, tervező 1 hozzászólás

Stílusos módon teheti féltékennyé párját az, aki megveszi, és használja egy német dizájner által tervezett szerszámos készletet. Beteges ötlet, de az élet inspirálta.

Björn Franke német dizájner szerszámos készletet tervezett azok számára, akik ugyan nem tartanak szeretőt, mégis szeretnék féltékennyé tenni párjukat, méghozzá stílusos módon, ha már... A Traces of an Imaginary Affair (Egy elképzelt affér maradványai) készletben minden olyan szerszám megtalálható, amelynek segítségével a használó egy vad szerelmi légyott külsérelmi nyomait helyezheti el a testén.

A kilenc különféle eszköz között találhatunk karmolás, szívás, harapás, sőt kötél dörzsölte nyomok gyártására alkalmas szerszámokat, de rúzsfoltot imitáló pecsétet illetve a ruházaton hanyagul "ottfelejthető" hajszálakat is. Bár az ötlet meglehetősen betegnek tűnhet, meg kell jegyezni, hogy a tervezőt a készlet megalkotására valós emberek sztorijai inspirálták, akik hamis bizonyítékokat gyártottak meg nem történt szerelmi afférokról, csak azért, hogy tartós partnerüktől megkapják a vágyott figyelmet.

www.playmedesign.com
A szerszámos készlet többi darabját a galériában találod

Franke egyébként minden alkotásával társadalmi, pszichológiai és bölcseleti kérdéseket feszeget, különös tekintettel arra, hogy a technika gyorsan változó világa hogyan befolyásolja az ember önértékelését, viselkedését és kapcsolatait. Projektjeivel azt próbálja felderíteni, hogy az emberek hogyan képesek tárgyakon keresztül kifejezni érzéseiket, félelmeiket, megszállottságaikat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés