free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pirosban

Borsa         Címkék: csizma, divat, farmer, igen, utcánláttuk 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Lehet, hogy sokan nem vennének fel strasszokkal (diszkréten) kirakott dzsekit, és az sem biztos, hogy bevállalnák a hegyes orrú piros kiscsizmát az alapvetően fekete dominanciájú ruhájukhoz. Viszont annyira egyben van ez a ruházat, annyira tűpontosan addig vannak húzva a határok, ameddig az ízlésesség engedi, hogy öröm ránézni. A kistáska veszett jól mutat, a fekete sál remekül van megkötve, a farmer pedig nagyon jól áll - szóval mit lehet ehhez hozzátenni: semmit.
Édes Istenem, mintha valami autófényező műhely munkaruháját látnánk szembejönni – nagyon túlzó, nagyon sok… erős. De tegyük fel, valakinek ez tetszik, ebben érzi lazának/csinosnak/progresszívnek magát, hát van ilyen, na – de hogy ez a bordó lakkcsizma hogy jön a képbe, végképp nem értjük. Amennyire kivehető, valamiféle kötött nadrágot vagy szoknyát sikerült alulra választani, a zakó-sál kombóról pedig már meg sem emlékezünk ott a kabát alatt. Nagyon mások vagyunk, nekünk ez a tanulság.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés