free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk világos kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, sál, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Azért szerettük ezt a göncöt, mert nagyon jó hangulatot áraszt, olyan harmóniát és könnyűséget érezni rajta, amiből tavasszal egyszerűen sosem elég. Piszok jól mutat ez a finom, tört fehér kabát ezzel a csizmával és az alig-alig előbukkanó fekete szoknyával, a sötétebb barnában ázó sál is nagyon helyén van, a táskát pedig imádtuk. Igazi natúr pompa ez, ha szabad így fogalmazni, elegáns is, laza is, receptre íratnánk az ilyesféle garnitúrát mindenkinek, közérzetjavítónak.Érezzük a jó szándékot, hogy aznap valami pihekönnyűt, valami bájos-lányosat szerettünk volna magunkra. A vásárláskor vagy a bolti tükör tréfálta meg alanyunkat, vagy direkte nem szóltak a szemét barátnők, de sajnos ez a sál olyan, mintha törülközőt csavart volna a nyaka köré halványrózsaszínben, a kabátka meg, mit tagadjuk, minket fürdőköntösre emlékeztet. Illetve lehet, hogy egy számmal kisebb bőven elég lett volna belőle. Ugyanez a cucc megfelelőbb darabokkal simán tök jó lett-lehetett volna.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés