free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Itt a Chanel filmelőzetes!

Borsa         Címkék: audreytautou, cocochanel, divat, előzetes, film 3 hozzászólás

Franciaországban áprilisban mutatják be a Coco Chanel ifjúságáról készült filmet. A trailer már megjelent, nézzétek meg!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Audrey Tautou főszereplésével életrajzi film készül Coco Chanelről. Nos, a mozi munkálatai a finishez közelítenek, olyannyira, hogy már megtekinthető a film - francia nyelvű - trailere.

Az Anne Fontaine által rendezett, Coco avant Chanel (Coco Chanel előtt) című film Coco ifjúságát, felemelkedését kíséri végig. Mivel a filmelőzetesek mindig hatásvadászok, ezért messzemenő következtetéseket inkább nem vonnánk le a trailerből, azt azonban ki merjük jelenteni az összevágott 1 perc 47 másodperc alapján is, hogy telitalálat volt Audrey Tautou-t választani Coco Chanel szerepére.

www.toutlecine.com

A filmet elsőként Franciaországban, illetve Belgiumban mutatják majd be, 2009 április 22-én, majd egy hónappal később Argentínában, Brazíliában és Hollandiában is látható lesz, míg az amerikai premiert az év második felére tervezik. Azt, hogy a magyar mozikban vajon mikor láthatjuk, mi is nagyon szeretnénk tudni, azonban ezzel kapcsolatban még sajnos nincsenek információk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés