free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Itt a Chanel filmelőzetes!

Borsa         Címkék: audreytautou, cocochanel, divat, előzetes, film 3 hozzászólás

Franciaországban áprilisban mutatják be a Coco Chanel ifjúságáról készült filmet. A trailer már megjelent, nézzétek meg!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Audrey Tautou főszereplésével életrajzi film készül Coco Chanelről. Nos, a mozi munkálatai a finishez közelítenek, olyannyira, hogy már megtekinthető a film - francia nyelvű - trailere.

Az Anne Fontaine által rendezett, Coco avant Chanel (Coco Chanel előtt) című film Coco ifjúságát, felemelkedését kíséri végig. Mivel a filmelőzetesek mindig hatásvadászok, ezért messzemenő következtetéseket inkább nem vonnánk le a trailerből, azt azonban ki merjük jelenteni az összevágott 1 perc 47 másodperc alapján is, hogy telitalálat volt Audrey Tautou-t választani Coco Chanel szerepére.

www.toutlecine.com

A filmet elsőként Franciaországban, illetve Belgiumban mutatják majd be, 2009 április 22-én, majd egy hónappal később Argentínában, Brazíliában és Hollandiában is látható lesz, míg az amerikai premiert az év második felére tervezik. Azt, hogy a magyar mozikban vajon mikor láthatjuk, mi is nagyon szeretnénk tudni, azonban ezzel kapcsolatban még sajnos nincsenek információk.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés