free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Magas lány, X-lábbal

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, stylist, szakértő, tipp 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!


Én egy magas (180cm) lány vagyok. Ez sajnos nem olyan nagy öröm, mert rendszeresen zsákszerű ruhákban járok, ugyanis van egy kis súlyfeleslegem, ráadásul a hasamon és a derekamon. Felsőtestem rövid, így semmi szűk fazonú felsőrészt nem viselhetek. Ami ráadásul rontja a helyzetemet, hogy a lábam vékony, túl hosszú és X. Van ötleted miben lehetnék mégis csinos?


Köszönöm a segítséged,

Nicol

Kedves Nicol!

Cseppet sem olyan vészes a helyzet, ahogy elsőre gondolod. Ha zsákszerű ruhák alatt A-vonalú darabokat értesz, akkor nincsen semmi baj az öltözködéseddel, főleg, hogy ez a fazon még mindig nagyon trendi. Az X-lábbal meg teljesen felesleges foglalkozni, ugyanis ha tényleg olyan magas vagy, mint ahogy írod, akkor az esetleges lábhibák nem fognak annyira feltűnni, ugyanis egy magas csajon sokkal kevesebb hiba látszódik, mint egy alacsonyon. Az X-láb és az O-láb egyébként sem hatalmas hiba, ráadásul viszonylag nehéz őket ruhákkal korrigálni, ezért én fiatalabbaknak mindig azt szoktam tanácsolni, hogy ne takargassák.

Sarah Jessica Parkernek híresen görbék a lábai, még sem takargatja őket, sőt éppen ellenkezőleg. Egy A-vonalú combközépig érő ruha és egy lábszárközépig érő cicanadrág tökéletes megoldás lehet. Azonban, ha mégis rejtegetni szeretnéd a lábaidat, akkor hordj egyenes szárú nadrágokat, a bőszárú fazonok is jók lehetnek, ha megvan a tökéletes fazon, akkor kombináld szűkített, de hosszú felsőrésszel, és az sem baj, ha a derékrésznél megkötős, ugyanis az optikailag meghosszabbítja a felsőtestedet.

Próbálj meg hosszában csíkos vagy bármilyen hosszanti mintázatú felsőrészt választani, ugyanis ezek optikailag szintén megtoldják pár centivel a felsőtestedet. Ne aggódj, ettől nem tűnsz magasabbnak, csak az arányok változnak. A derékban szűkített – nem szűk –, térdig érő ruhák is jók lehetnek, főleg akkor, ha gallérosak, ráadásul ezekből most igazi dömping van.

Remélem tudtam segíteni!

Daniella


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés