free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Népszerű a kamu Chanel

Borsa         Címkék: chanel, divat, kamu, táska, válság 0 hozzászólás

A brit Peacocks cég több, mint tízezer darabot adott el egy Chanel táska utánzatból. A népszerűség oka a gazdasági világválság.

Idén év eleje óta több, mint tízezer darabot adtak el a 8 fontos Chanel táska utánzatból a brit Peacock áruházlánc üzleteiben. A modell megszólalásig hasonlít arra az 1500 fontot érő luxustáskára, amelyet Victoria Bekham és Kate Moss is előszeretettel visel. "Ez a valaha volt legnépszerűbb táskánk" - nyilatkozta a cég szóvivője a Daily Mailnek. A táska jelenleg feketében, aranyszínűben és pinkben kapható, de a cég már gyártatja a következő szériát, az eddiginél szélesebb színválasztékban.

A vállalat a táska népszerűségét a "rúzs faktorként" emlegetett jelenségnek tudja be, vagyis annak, hogy a gazdasági világválság miatt az emberek az olcsóbb cuccokat részesítik előnyben, így például ruhák helyett inkább kiegészítőket vásárolnak, azt is lehetőleg kevés pénzért.

www.dailymail.co.uk, http://fashionlawyer.files.wordpress.com

"A mai vásárlók nagyon bölcsek. Tudják, hogy nem kell komplett öltözékeket vásárolniuk ahhoz, hogy a legújabb trend szerint nézzenek ki. A kiegészítők a szezon létfontosságú elemei, mert felfrissítik a kinézetünket, színt és ragyogást hozva a divatba" - jegyezte meg a szóvivő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés