free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Férj projekt

Borsa         Címkék: diploma, házasság, kapcsolat, projekt, társkeresés 0 hozzászólás

Egy angol, végzős egyetemista lány úgy döntött, három hónapon belül férjet talál magának, és ez lesz a diplomamunkája is egyben. Állítólag nem akar cikizni senkit.

Alex Humphreys a Leedsi Művészeti- és Dizájn Főiskola végzős vizuális kommunikáció szakos hallgatója nem mindennapi diplomamunka elkészítését - vagy inkább véghez vitelét - tűzte ki célul, amellyel tulajdonképpen két legyet ütne egy csapásra. A 23 éves angol lány ugyanis a fejébe vette, hogy három hónapon belül megtalálja a számára tökéletes férfit, és hozzá is megy feleségül. A Férj Projektet írásban és vizuálisan dokumentálja, és ezt mutatja be júniusban, a főiskolai záróvizsgáján. Ha minden az elképzeléseinek megfelelően alakul, immár férjes asszonyként diplomázik.

Alex a cél érdekében mindenféle lehetséges úton-módon keresi leendő férjét, így többek között szólt a barátainak, internetes társkeresőkbe regisztrált, sőt, rapid randikon is részt vesz. Mivel a három hónap nem túl hosszú idő, ezért tudatosan és lényegre törően keresgél, a potenciális férj-jelöltekkel például egy kérdőívet töltet ki, amelyen olyan kérdések szerepelnek például, hogy az illető milyen könyvet olvasott legutoljára, vagy hogy milyen pénzügyi helyzetben van? Aki a kérdőíves szűrőn megfelelt, bejut a következő körbe, amikor is a lány elbeszélget a delikvens családtagjaival és barátaival.

http://yesboleh.blogspot.com

"Nem azért csinálom ezt, hogy sokkoljam az embereket, vagy hogy tréfát űzzek a házasság intézményéből. Csupán szeretném megtalálni a megfelelő férfit" - nyilatkozta a lány a Daily Mail-nek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés