free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Robotmanöken

Borsa         Címkék: bemutató, dizájn, modell, robot, tárgy 1 hozzászólás

Japán tudósok alkottak egy robotmanökent, aki mindössze 43 kilót nyom és 158 centi magas. Öltöztetni nehéz, ám remekül grimaszol, és képes pózolni is.

A japán Haladó Ipari Tudományok és Technológiák Nemzeti Intézetében megalkották a robotmanökent. A HCP 4C típusszámú humanoid robotlány külseje a japán nőideálnak felel meg, tehát kislányos, mangafiguraszerű, fekete, frufrus frizurája van, mindössze 43 kilót nyom és 158 centiméter magas. Ez utóbbi paraméterrel persze a világ legtöbb kifutóján esélye sem lenne az érvényesülésre…

A robotmanökennek a feje és a kezei élethűek, ezüst és fekete panelekből álló teste viszont sokkal inkább egy űrfilm szereplőjét idézi, mintsem egy hús-vér modellt. A lábfejére pedig képtelenség volna feltuszkolni egy magas sarkú cipőt. Sokoldalúan képes viszont grimaszolni, különféle pózokba beállni és persze csajosan járni is.

www.pinktentacle.com

Harminc motor hajtja - ebből nyolc található az arcában - és távirányítással működtethető. A robotmanöken a napokban a kifutón is debütált, egy speciális divatbemutatón, ahol ő maga volt a bemutatott divat, tekintve, hogy ruhát nem viselt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés