free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk furcsa kabátban

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, kabát, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon szemrevaló ez a szürke kabát ezzel a csavart övvel, a gallérja meggyőző, és gyakorlatilag elégnek is bizonyul ez az egyetlen darab, hogy feldobja a külsőt. Alanyunk is ekképp gondolhatta, hiszen nagyon visszafogottan öltözött alá-mellé, egy egészen egyszerű fekete farmert választott és egy tökéletes barna duót: a táska-cipő összhang remek, és bár a háttérben, de markánsan ott van. Lehet, hogy nem a romantikus-színes tavaszi trendeknek megfelelő a ruházat, de ez kit érdekel, amikor ennyire nagyszerűt sikerül produkálni fekete-szürkéből is.Hát kicsit sok lett az extrából: barázdált pufidzseki, nagy csatokkal, vastag patentokkal, kamuaranyban. Nem is áll jól, a fazonja is hagy némi kívánnivalót maga után, de mindehhez színes-csatos, nyitott orrú (!) körömcipőt választani elég végzetes hibának bizonyult. Hiába jó a nadrág, egyedül egyszerűen nem tudja megmenteni a szerelést mint egészt, ami a szín-fazon-anyag hármast tekintve tökéletesen diszharmonikus. Kár az ilyen mellényúlásokért, és jobb lenne otthon alaposabban átrágni, hogy nehéz, téli bundásba vagy könnyű csajosba öltöznénk-e szívesebben aznap.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés