free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mirelit Obama

Borsa         Címkék: barackobama, csirke, étel, ipar 0 hozzászólás

Egy német élelmiszer-ipari cég sajátos módon tiszteleg az új amerikai elnök előtt: fagyasztott csirkefalatokat neveztek el róla.

Manapság nagyjából minden eladható, amire valamilyen formában rákerül Barack Obama képmása vagy neve. A fagyasztott élelmiszerek piacán tevékenykedő, német Sprehe cég is úgy döntött, hogy kihasználja a fenti tényből adódó lehetőséget, ezért piacra dobták Obama Fingers névre keresztelt terméküket, ami nem mást rejt, mint panírozott, fagyasztott csirkemellfalatokat curryszósszal.

"Észrevettük, hogy az amerikai termékek és az amerikai étkezési stílus jelenleg divatosnak számít" - nyilatkozta a Spiegel magazinnak Judith Witting, a Sprehe értékesítési igazgatója. "Az amerikaiak lazák. Nem olyan kimértek, mint mi, németek, mint Merkel asszony" - tette hozzá. A fingers ('ujjak') elnevezés természetesen nem az amerikai elnök ujjaira utal, hanem egy bevett kifejezés az akár puszta kézzel is fogyasztható élelmiszerekre. "Mint a hotdog. Arról sem gondolja senki, hogy kutyából készült" - jegyezte meg Witting.

www.spiegel.de

Annak persze megvan kockázata, hogy a termék sértheti az afroamerikaiak érzékenységét. Az értékesítési igazgató azonban azt állította, ennek a lehetősége szerintük nem merül fel. "A termék egyfajta tisztelgés az amerikai életstílus és az új amerikai elnök előtt."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés