free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bringás csajok

HT         Címkék: bicikli, bringa, divat, közlekedés, szex 8 hozzászólás

Meztelenül kerékpározni itthon még annyira nem bevett dolog, és a bringaszex sem hódít egyelőre. Hímtagunk nem szakad el a szextől, de most divatozik kicsit.

Mindenki tudja, hogy 1896-ban tartották Magyarországon az első női kerékpárversenyt, és hogy a múlt század elején egyáltalán nem volt természetes, hogy egy csaj önállóan, egyedül, nyilvános helyen mászkáljon, esetleg közlekedjen, és a női kerékpározás is illetlen volt. A helyzet akkor változott, amikor a kor divatdiktátorai és főcelebjei: az uralkodóházak hölgytagjai, az arisztokrata családok és a nagypolgárok lánygyermekei, a köznemesi kisasszonyok, a városi tisztségviselők leányai lettek a technológiai fejlődés odaadó hívei, és cserélték le a lóerőt biciklire, és húztak nadrágot a szoknya helyett bringázáshoz. Azóta azt is mindenki tudja, hogy hideg időben ruhátlanul kerékpározni nem kellemes, és hogy mennyire kiszolgáltatottnak érezheti magát egy pucér bringás mondjuk az autók között a körúton. Nagy szerencsénkre a mi Borsánknak szívügye a kerékpár, sőt még abban is segít, hogy ne kelljen a csajoknak anyaszült meztelenül tekerniük.Azt még nem tudni pontosan, hogy a kerékpár lesz-e a jövő tiszta és környezettudatos városi járműve, de például Japánban kötött pályás kerékpárutakon is rakhatják neki a biciklizni vágyók. Mondjuk japán találmány az a canga is, amelynek az ülésébe belebarkácsoltak egy olyan műpéniszt, ami átfúrja a kerékpárnyerget, és összeköttetésben áll a hajtóművel, és a pedálozással lehet mozgatni. Ennek ellenére bringázni jó, és nem csak azért, mert még a rendszertelenül maszturbáló és/vagy csiklóista csajok is tudják, hogy nem kamu a kerékpárnyerges orgazmus, és hogy nem feltétlenül szükséges hozzá műfütyis bringa. Mondjuk az is igaz, hogy egy csaj nem vehet fel akármilyen kűrruhát a japán szexbiciklin előírásszerűen történő maszturbáláshoz, mert ha nem pucéran és/vagy szoknyában kerékpározik, akkor üleptájékon mindenképp be kell áldoznia a nadrágját. Vagy le kell vennie.Egyébként nem feltétlenül szexuális magamutogatás ruhátlanul bringázni az utcán, de mondjuk nálunk legalább akkora az esélye annak, hogy például egy nemzeti ünnepen, a hivatalos megemlékezések egyik helyszínén bezsúpolnak egy a rendezvényen pucéran megjelenő kerékpárost, mint hogy előállítanak egy, "A miniszterelnök távozzon!" felszólító tőmondatot skandáló ünneplőt. Ennek ellenére elterjedt szokás világszerte, hogy meztelen kerékpárosok gyakorolják szólásszabadságukat a hatóságoknak előre bejelentve, hogy demonstráljanak például a környezetszennyezés ellen.

www.indybay.org

Mindenki tudja, hogy régebben a kerékpárral inkább közlekedtek az emberek, és hogy csak a legádázabb feminista csajoknak volt fontos, hogy milyen göncben tekernek. Nagy szerencsénkre kevesen vannak, akik annyira kötődnének a kerékpárjukhoz, hogy hozzáöltöznének, de azt még egy meztelenkedő környezettudatos csaj is tudja, hogy ér felöltözni bringázáshoz, és hogy ér rendszeresen kerékpárral közlekedni a városban, ér letenni az autót, meg elhagyni a közösségi közlekedést, mert a biciklizés nem csak sport. És persze nem csak újrahasznosított anyagból készült göncöket vagy sportcuccokat ér felvenni, hanem ha úgy hozza az időbeosztás, akkor ér felöltözni csajnak is.

http://pipeline.refinery29.com

Soha nem irigyeltem a csajokat a divatolásukért. Bevallom, hogy képtelen lennék egy olyan városi, bringás közlekedős női kűrruhaszettet összeállítani, ami mondjuk munkához is, szülői értekezlethez vagy mondjuk színházi előadáshoz is jó. Szerintem a kerékpárhoz öltözésnek elsődleges szempontja a praktikum, de örülök, ha a csajok divatolnak a biciklin, és párosítanak bármit bármivel, de nem árt például kényelmes fazonokat választani biciklizéshez. Ja, és kedves vállalkozó kedvű csajok, azért is érdemes felöltözni a bringázáshoz, mert pénzt lehet vele nyerni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés