free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: hosszított fazonú ingek

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, ing, ruha 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten hosszított fazonú ingeket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Minden szezonban vannak olyan ruhadarabok, amelyek ugyan kevésbé látványosan, de annál módszeresebben és biztosabban szivárognak be a boltok kínálatába, majd az utcaképbe. Miközben a kirakatokban mostanság overallok, basanadrágok, pólóruhák meg latexek virítanak, addig az üzletekbe betérve gyakorlatilag mindenütt ott figyelnek az állványokon a hosszított fazonú ingek. 2009 tavaszán úgy tűnik tehát, hogy ez lesz az a cucc, amibe annyiszor belefutunk, hogy előbb-utóbb jó eséllyel feltámad bennünk az igény, hogy vegyünk is egyet. Ha pedig már itt tartunk, jegyezzük meg, hogy járhattunk volna rosszabbul is... A hosszított fazonú ing ugyanis egyáltalán nem hülyeség, hiszen kényelmes és a körítéstől függően lehet hétköznapi, elegáns és szexi is. Lássuk a felhozatalt!A leggyakoribb az egyszerű, "lógós" szabású, a mellrésznél sima vagy minimálisan díszített változat. Ez lényegében az összes boltban, ahová random bementünk, kapható volt, méghozzá nagyjából ugyanazokban a színekben - főképp a rózsaszín, a lila, valamint a kék különböző árnyalataiban - és ugyanolyan hervasztóan gyűrött állapotban. Ez az a típus, amely főleg kényelmi viseletre való, leginkább farmerhoz vagy könnyű, egyenes szárú nadrágokhoz passzol. Ezt a szabást inkább öv nélkül érdemes hordani, aki viszont mégis övet szeretne hozzá viselni, az kizárólag akkor tegye, ha az ing vékonyabb, puhább anyagú és nem gyűrődik csúnyán az öv alatt.
Márkák, árak:
Promod: 3990 forint
Bershka: 2990 forint
Stradivarius: 4990 forintA mell alatt szűkített szabás továbbra is divatos, úgyhogy akinek még nincs elege belőle, az meg fogja találni a hosszított fazonú ingek ilyen megoldással készült verzióit is. Ezen belül vannak persze fokozatok. Az első a képen látható fehér ing, ahol a mell alatti betét inkább a mellrész hangsúlyozását szolgálja, attól lefelé csak minimálisan, a test vonalát éppen követve bővül a darab. A következő a lila modell, amely mellben a legszűkebb, lefelé pedig arányosan bővülő vonalú, az úszógumit diszkréten elrejti. A türkiz-fehér csíkos pedig a klasszikus, mell alatt behúzott, kismamás fazon. Ezekhez az ingekhez is szűk vagy egyenes szárú nadrág javasolt, ha ugyanis bő szárúval vesszük fel, akkor slamposnak és jó néhány kilóval terebélyesebbnek fogunk látszani.
Márkák, árak:
Stradivarius: 5990 forint
Tally Weijl: 5990 forint
Bershka: 5990 forint

A végére hagytunk azt a két modellt, amelyek végletek ugyan, mégis ezekből hozhatók ki a legnőiesebb szettek. A rövid ujjú, kék ing önmagában véve bájos, csajos darab. Testre simuló szabású, a csipkés-betétes mellrész miatt azonban elsősorban kicsi, illetve közepes mellmérettel rendelkező csajoknak előnyös. Felvehetjük akár farmerral, akár szövetnadrággal, és - mivel az ing nem bő - az összeállítás a bővülő nadrágszárat is elbírja. Övet mindenképp érdemes viselni rajta, méghozzá inkább vékonyat, tehát vagy ezt, ami gyárilag jár hozzá, vagy egy ehhez hasonlót.Mai utolsó választottunk sima, fehér férfiingnek látszik, ám ha jobban megnézzük, a  szabása mégiscsak utal arra, hogy a női osztályon akasztottuk le, hiszen fentről a csípő vonala felé haladva szűkül. Tökéletes alapdarabja egy dögös, maszkulin stílusú szettnek: vegyünk fel hozzá egy sötét színű csőnadrágot vagy leggingst, magas sarkút, a derekunkra csatoljunk vastag övet, a merészebbek pedig nyakkendőt is köthetnek. Az összeállításhoz erős smink dukál, lehetőleg tussal húzott szemekkel és sötétre rúzsozott szájjal.
Márkák, árak:
Zara: 7990 forint
Stradivarius: 3990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés