free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Embermosógép

Borsa         Címkék: fürdés, japán, mosógép, tárgy, tisztálkodás 2 hozzászólás

Egy japán cég gondolt egyet, és megcélozta azokat a fogyasztókat, akik valamiért nem bírják a hagyományos tisztálkodást. Nekik dobtak piacra egy új cuccot.

Akik fárasztónak találják a zuhany alatt ácsorgást, a kádban ücsörögést pedig túlságosan hétköznapinak, netán más egyéb kifogásuk van a tisztálkodás megszokott módszereivel kapcsolatban, azok örülhetnek, a japán Avant cég ugyanis piacra dobta az embermosógépet.

A leginkább fekvő infraszaunára hasonlító Santelubain 999-be a használónak csak be kell feküdnie, majd magára csukni a fedelet - a fej kint marad -, innentől az automatika mindent elvégez. Hasonlóan a ruhák mosására szolgáló mosógépekhez, ez a masina is többféle programot tud: a legegyszerűbb a sima fürdetés, amikor felviszi a testre a fürdőhabot, majd pedig lemossa. Ezen kívül viszont választható - többek között - aroma-, hang- és infravörös terápia, masszázs vagy épp hidratáló kezelés is.

www.avant.ne.jp, www.wired.com

A gépbe ráadásul öntisztító funkciót is programoztak, így a tulajdonosnak nincs gondja a tisztántartásra sem. Már csak az a kérdés, hogy a cég vajon mikor áll elő arc- illetve hajmosógépével...?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés