free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Freida Pinto Bond-lány lesz?

Borsa         Címkék: bond, film, freidapinto, szerep, színésznő 1 hozzászólás

A Gettómilliomosban Latikát alakító Freida Pinto lehet a következő Bond-lány. Már ha ráér majd a forgatás idején, ugyanis rengeteg felkérés közül válogathat.

Freida Pinto, a Gettómilliomos című film sztárja lehet a következő Bond-lány. A 24 éves indiai színésznő már a Quantum csendje castingján is részt vett, ám a döntéshozók akkor még túl fiatalnak találták a szerepre. A következő részben viszont már nagyon is szívesen szerepeltetnék Freidát, aki azóta már ugyebár eleget öregedett, illetve igencsak mellette szól, hogy időközben a nyolc Oscar-díjjal kitüntetett Gettómilliomos meghozta számára a nemzetközi hírnevet is.

http://thesun.co.uk

Pinto egyébként mostanság bőséggel válogathat a film- és a divatvilágból érkező felkérésekben, no meg új barátokban egyaránt. Ami már bizonyos, hogy ő lesz a következő - egyelőre még cím nélküli - Woody Allen film sztárja és az Estée Lauder kozmetikai cég reklámarca is. A színésznő ráadásul részt vett a Párizsi Divathéten is, ahol Lily Allen, Claudia Schiffer és Kate Moss is kereste a társaságát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés