free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, nem, utcánláttuk 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Semmi nagyszabású vagy extra nincs ebben a cuccban, és nyilván jön pár komment majd, hogy unalmas, semmilyen, mégis mit keres itt. Elmondjuk. Azt, hogy az a kevés, amivel alanyunk gazdálkodik, tökéletesen a helyén van. Nagyon jól megy a drapp körítés a farmerhez, a fekete magas nyakú felső pedig remekül mutat a kabátka alatt, és az öv-táska-frizura trióról is csak elismerően tudunk szólni. Szóval lehet igényelni itt a nagyszabást és a lélegzetelállítót, de ha valaki az alapokat ilyen jól tudja hozni, az előtt szerintünk kalapot lehet emelni.
Nekikezdeni is nehéz, de három ponttal vagy egy kérdőjellel mégse intézhetjük el. A kabát nem is lenne rossz, ha a prémet sikerülne leoperálni róla, és ha a kikandikáló szürke pulcsit valami másra cserélné kiszemeltünk. A csatos csizma, a vörös hajzat és a fekete táska pedig sehogy sem áll össze, és ha már így belelendültünk, szerintünk a nadrágfazon is elbírna némi kozmetikát. Elérhető közelségben lenne a jó, de olyan hülyeségekkel rontjuk el néha, hogy hihetetlen. Egy csepp figyelem, ahogy a reklám is mondja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés