free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb tavaszi kiegészítő

Borsa         Címkék: divat, kiegészítő, lista, tavasz, trend 1 hozzászólás

A téli kabát lekerülése után a kiegészítők ismét a szettünk főszereplőivé válhatnak. Ezért az idei trendekhez igazodva összeszedtük az öt legszebb tavaszi kiegészítőt.

Most már hivatalosan is itt a tavasz, lassan lekerülnek rólunk a vastag télikabátok, és előbukkannak az eddig háttérbe szorult kiegészítők. A legújabb trendeknek megfelelően összeszedtük a szezon öt legszebb kiegészítőjét.

Türkiz táska – Alberto Zago

Az ilyen szütyők általában a menyasszonyok szériafelszerelése szokott lenni, ugyanis a hagyományos fazonba néhány zsebkendőn kívül más nem igen fér el. A képen látható darab egy számmal nagyobb ugyan, de ezt sem illik megtömni. Mi leginkább borítéktáska helyett tudjuk elképzelni, és az sem árt, ha van még valami színben hozzáillő kiegészítő a szettünkben.
Kígyómintás sál – Barabara Bui

Ez a sál csak nagy harc árán került fel a listára, ugyanis igencsak megosztotta a szerkesztőséget. Ennél a darabnál a titok nyitja abban rejlik, hogy hogyan kötjük meg, ugyanis a hagyományos körbetekerés ebben az esetben elég öreglányos, és ezen még az idei szezon kedvencének ígérkező kígyóminta sem segíthet. A helyes megkötés: félbehajtani, hogy egy háromszöget kapjunk, majd lazán a nyak köré tekerni, így már tökéletesen megállja a helyét.


Kígyómintás öv – Furla

A kígyómintát sokkal könnyebben megszokja a szemünk, mint az ocelotot vagy a zebramintát, és az sem rossz hír, hogy egyetlen hazai celebünk sem sajátította még ki magának. Ez a fonott öv tökéletes lesz egy színes ingruhával és cicanadrággal, arra azonban mindenképpen figyelni kell, hogy egy szetten belül csak egy állatmintával érdemes próbálkozni.
Nyaklánc – Springfield

Ez a türkiz lánc kiérdemelte a megtisztelő szerkesztőségi kedvenc címet. A háromféle kékből összeállított nyaklánc ugyan igencsak behatárolja, hogy milyen más színekkel viselhetjük, de fehérrel, feketével és barnával biztosan nem lehet melléfogni. Mi pánt nélküli, melltől bővülő ruhával hordanánk, és beszereznénk egy, a lánc színével harmonizáló kék cipőt.
Lakk pénztárca – Yves Saint Laurent

A jó öreg lakk nem maradhatott ki a felsorolásból, bár még mindig abszolút divatosnak számít, elképzelhető, hogy a hasított bőr leszorítja a trónról. A képen látható pénztárca a tökéletes minőségű lakkbőr és a minimalista díszítés miatt került fel a listára. Minket meggyőzött, egy pénztárcától pont ennyit várunk.
Nézegess szép tavaszi kiegészítőket!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés