free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eljegyezték Marc Jacobsot

Borsa         Címkék: dizájner, eljegyzés, esküvő, marcjacobs, párkapcsolat 0 hozzászólás

Marc Jacobs és kedvese, Lorenzo Martone immár hivatalosan is jegyesek. Az esküvő valószínűleg szilveszterkor lesz. Családot is szeretnének.

Marc Jacobs divattervező és brazil szerelme, Lorenzo Martone eljegyezték egymást. A nyíltan homoszexuális dizájner és barátja, aki egy reklámcég igazgatója, körülbelül egy éve járnak együtt. Az eljegyzés tényére a nyilvánosság előtt akkor derült fény, amikor a jegyespár egyforma jegygyűrűkkel az ujján jelent meg Marc Jacobs januárban nyílt, sao paolói üzletében, egy ünnepségen. Az esküvő konkrét időpontját és helyszínét hivatalosan még nem közölték. A bulvárlapok azonban azt valószínűsítik, hogy a kézfogóra szilveszterkor kerülhet sor a Karib-térségben található St. Barth szigetén, ugyanis Martone néhány héttel ezelőtt, egy nyilatkozatában erre utalt: "Nagyszerű vakációt töltöttünk St. Barth-on. Ez még a tél közepén volt, decemberben. Meleg volt, az emberek nyugodtak voltak, napbarnítottak, és kiválóan éreztük magunkat a barátainkkal. Tehát, miért is ne? Egy szilveszteri esküvő St. Barth-on igazán mókás lenne."

www.popcrunch.com
Marc Jacobs a bal oldalon

Marc és Lorenzo az esküvő után szeretne családot is alapítani, ezért úgy tervezik, hogy örökbe fogadnak majd egy kislányt. A gyermeket abban a kertes házban szeretnék felnevelni, amelyet Jacobs nemrégiben vásárolt New Yorkban.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés