free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehérben

Borsa         Címkék: bokacsizma, divat, igen, nem, utcánláttuk 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Azt a kis színes sálat, ami könnyed tavasziasan a nyak köré van tekerve, nem illetjük semmilyen jelzővel, mert alig mutat magából valamit. A szerelés többi darabja azonban szépen összeér. A harisnya ad egy kis parázna pluszt az egésznek, ezzel a cipellővel pláne, de följebb annyira elegáns, annyira szép minden (kabát, táska), hogy a közönséges lenne az utolsó szó, ami eszünkbe jutna. Nem szerény cucc, de csak épp annyira feltűnő, amennyit még a jó ízlés megenged és elbír. Szerettük, ahogy van.A kabátkára és a sálra egy rossz szavunk sincs, a maga módján pofás darab mindkettő, és a táska is teljesen rendben van, nem ezek a felelősek azért, hogy erre az oldalra került kiszemeltünk. Hanem aztán lejjebb. Úgy látjuk, a farmer fazonja alapból nem a legelőnyösebb, de sikerült tovább rontani. A felhajtás óriási, nagyon feltűnő és csúf, de az alatta megmutatkozó bokacsizma végképp tönkformát csinált a lábakból, amik nyilván szebbek és formásabbak ennél, de hiába, ha a legkevésbé testhezálló darabok vizuálisan ehhez segítették hozzá őket. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés