free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tavaszköszöntő pezsgőzés és Vágó Réka cipők

Borsa         Címkék: cipő, divat, tervező, trend, vágóréka 3 hozzászólás

Különleges bőrök, szokatlan színek és platformtalpak jellemzik Vágó Réka idei kollekcióját. Kollekcióköszöntő pezsgőzésen jártunk, olcsóbb cipőket is láttunk.

Március utolsó hétvégéjén Vágó Réka lassan már hagyománynak számító közös tavasz- és trendköszöntő pezsgőzésén jártunk, bár a mostani alkalommal egy másik tervező is csatlakozott a kezdeményezéshez, mégpedig Pazicski Miklós. Ezen a hétvégén láthatta a mélyen tisztelt publikum Vágó Réka legújabb tavaszi-nyári kollekcióját. Már a télinek is jó néhány darabját szerettük, főleg a bokacsizmákat és a fűzős bokacipőket, ezért kíváncsiak voltunk, hogy az idei szezonra a tervező milyen lábbeliket látna szívesen a csajok lábán.


Nézd meg az új Vágó Réka-modelleket!

A mostani kollekcióban nem a túldíszítettségé a főszerep, bár találtunk néhány extrémnek mondható darabot is, de a cipők nagy részénél az egyetlen különlegességeket a felhasznált bőrökben kellett keresni. Idén szokatlan színű lakkot és hagyományos bőröket használt Réka. Élénk narancsok, halvány rózsaszínek és könnyű égkékek jellemzik a 2009-es tavaszi-nyári kollekció darabjait, az idei szezon újdonságának a színjátszós, hologramra emlékeztető alapanyagok számítanak. A téli kollekció extrém magas sarkai után a mostani darabok között már jó néhány teljesen hordható sarokmagassággal ellátott darabot is találtunk. Azonban igazi kedvencünk egy metálfényű, türkizkék bőrből készült gladiátorszandál (kép 1) volt, mely fazon az előrejelzések szerint a szezon új visszatérője lesz, az ókori rómaiak után szabadon.De gond nélkül el tudnánk képzelni a lábunkon a legyezőszerű bőrdísszel feldobott tűsarkút (kép 2) is, ami színes harisnyával és A vonalú miniruhával mutathat a legjobban, és annak is örültünk, hogy a tervező megtartotta egy téli fazonját is, mégpedig a nyitott orrú, rakott fodrokkal díszített magas sarkút (kép 3), ami télen fekete velúrbőrből készült, tavaszra azonban egy különleges textúrájú, vaníliaszínű bőrből született újjá. Réka egy teljesen új "almárkát" is szeretne idén az útjára indítani, ami sokatmondóan egy basic vonal lenne. Ebben olyan cipők kapnának helyet, amelyeket jóval szélesebb közönség is megengedhet magának. Ezeknek a lábbeliknek a nagy része jóval egyszerűbb és hordhatóbb, mint a magasabb kategóriájú Vágó Réka cipők, és ez az árukon is meglátszódik.

A bemutatott darabok láttán megnyugodtunk, hogy a lakk- és platformcipők még mindig stabilan tartják magukat, sőt Réka szerint ez még egy darabig így is marad, hiszen a lábbelik esetében van egy minimalista, a hatvanas évek fazonjait favorizáló vonal, amelynek szinte alapkövetelménye a platformtalp és a hozzá tartozó magas sarok.A szombati tavaszköszöntő pezsgőzés másik főszereplője Pazicski Miklós volt, bár inkább az általa tervezett ruhák. Élénk pink és napsárga darabok jellemezték a kollekció nagy részét, bár az igazi kedvencünk egy virágmintás, pasztellszínű muszlin estélyi volt, ami szerintünk gond nélkül megállná a helyét bármelyik hollywoodi, vörös szőnyeges felvonuláson. A tervező által felhasznált alapanyagok tökéletesek voltak, a szabásvonalak klasszikusan nőiesek, és aminek mi külön örültünk, hogy a fiatal divattervező vezető színként merte bevállalni a magyar csajok ruhatárában mostohagyereknek számító citromsárgát, amit most már illene mindenkinek megkedvelni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés