free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 szokatlan névjegy

Borsa         Címkék: dizájn, lista, névjegykártya, öt, tárgy 3 hozzászólás

A névjegykártya alapjáraton unalmas tárgy, más megközelítésben viszont a kreativitás terepe is lehet. Ami a betűtípusokon és ábrákon túl van.

A névjegykártya általában véve hervasztóan unalmas tárgy. Lehet persze variálni a betűtípusokkal, színekkel, fektetett, illetve álló formátummal vagy épp a logókkal, ábrákkal, de sok esetben ez is inkább csak tovább ront az összhatáson. Névjegyfronton sem lehetetlen azonban valóban egyedit, figyelemfelkeltőt és megőrzésre érdemest alkotni. Ezt bizonyítandó következzen most öt szokatlan névjegy, ami nem is mind kártya.

http://i.gizmodo.comGoogle

Persze a kártyaformátum sem zárja ki az eredetiséget, erre bizonyíték Ji Lee koreai származású amerikai dizájner névjegye. Mert manapság, ha valaki vagy valami iránt érdeklődünk, úgyis beírjuk a nevét a Google keresőbe. Ebből kiindulva pedig felesleges is a néven kívül bármilyen egyéb adatot szerepeltetni a névjegyen. Ha akarják, a többi információt úgyis megtalálják a neten.www.trendhunter.comLefóliázva

Kár szépítgetni, magunkat áruljuk. Kinek mije van, azt próbálja eladni a megélhetés – meg persze jó esetben az ambíciók kiélése, sikerélmények – érdekében. Mari Pettersson, finn kreatív szakember őszintére vette: ahogy a közértekben a húst, lefóliázott csomagban kínálja fel megvételre szellemi képességeit. Amivel magát az ötletet is kiagyalta.

www.telegraph.co.ukLego

A Lego vállalat a lehető legstílusosabb névjegykártyát gyártatja alkalmazottainak: a papírkártyák helyett személyre szabott Lego-figurákat. Méghozzá olyanokat, amelyeknek neme, illetve hajviselete leginkább hasonlít az adott személyre, akinek a nevét, telefonszámát és e-mail címét a figura testén tüntetik fel.

www.arigatou3.comMogyoró

A japán Arigatou cég azzal foglalkozik, hogy a megrendelő által kért szöveget lézeres technikával rányomtatják különféle élelmiszerekre, például babszemekre, tojásra, rizsre, tésztára stb. A cég legnépszerűbb terméke a képen látható földimogyoró-névjegy.


http://adsoftheworld.comÖltöztetős

CK Koo szingapúri stylist szakmájához abszolút mértékben méltó névjegyet tervezett magának. A névjegy több lapból áll, a legalsón egy női sziluett látható, a többi, áttetsző lapon pedig a szakember elérhetőségei mellett különféle öltözékek rajzai szerepelnek, amelyek tetszés szerinti variációkban hajtogathatók a sziluettre.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés