free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexrecept

HT         Címkék: csábítás, kaja, konyha, recept, szex 1 hozzászólás

A konyhai együttlét ereje a lendületen és a meglepetésen múlik. De nem bízzuk a véletlenre: Hímtagnak konkrét receptje is van. Tessék kipróbálni.

A főzős realitik korában simán előfordulhat, hogy a tévénézők gyakrabban szexelnek a konyhában, sőt lehet, hogy gyakoriabbak a gruppenszexek is a közös főzőcskékkor, ennek ellenére akármelyik stabil kapcsolatban élő pasival előfordulhat, hogy például a konyhában üldögélve vérnősző vaddá változik, és leszexeli a csaját, aki éppen vacsorát készít, vagy mondjuk tejet vesz ki a macskájának a hűtőből. Egy tapasztalt pasi tudja, hogy a konyhaszexet lendületesen, hirtelen felindulásból illik elkövetni, mert a konyhában szexelésnek a meglepetés az ereje. De illik megérteni az ilyen-olyan elutasítást is, és nem ér mindenáron erőltetni a konyhaszexet például húspanírozás közben, ha a stabil csajnak nehéz napja volt.



Ha egy pasi csábítási szándékból főz otthon szexételt, akkor nagyjából bármilyen receptből készült kajával sikeres lehet. Alap, hogy például kocsonyafőzéskor kényelmesebben lehet mondjuk konyhaszexelni, mert nem kell olyan gyakran felügyelni az ételre, mint egy házi sushiszett összeállításakor, de legalább annyira kiábrándító, mint egy fehérjefeldolgozó üzem mellett piknikezni. A tuti siker érdekében nem árt biztonságosabb alapanyagokat választani, érdemes például megmosni a nyersanyagokat, hogy például ne főzzünk bele egy bogarat vagy valami lemosható kórokozót az ételbe. És, ha már mindenképpen úgy döntünk, hogy az elfogyasztandó állat kivégzését is az elcsábítandó csaj szeme láttára ejtjük meg, akkor legalább folyassuk ki a leölt állat vérét rendesen. Azok a pasik meg, akik fantáziátlanok és/vagy nem tudnak főzni, vagy esetleg még nem tudják, hogy az elcsábítandó csaj vega-e, próbálkozzanak a tésztával, mert abból lehet kapni tojásmenteset is.



Az egyik legkönnyebben elkészíthető szexétel csábításhoz a spagetti zöldfűszeres olajban. Alap, hogy a tészta megvásárlásakor körültekintőnek kell lenni, és ér a minőséget választani, még akkor is, ha drágább, mert könnyen málós masszává főzhető egy zacskó spagetti. Tapasztalt tésztafőzőként kijelenthetem, hogy az olaszok eléggé értenek a készítéséhez, és ami a legfontosabb, hogy az olasz tésztát még a legbénább pasi is meg tudja főzni finomra, ha betartja a dobozon olvasható instrukciókat literre és percre pontosan. A nagyon bénák és a főzésben gyakorlatlan pasik gyakorolhatják a tésztafőzést és a zöldfűszeres olaj elkészítését vacsorameghívás előtt. Nemzeti érzelmű vacsoravendég esetében pedig ér a pirospaprika használata is.

És a Borsa-konyhaszekció utólagos engedelmével most következzen a szexételrecept.

Hozzávalók két személyre:

1 csomag spagetti
1 üveg olívaolaj
1 fej fokhagyma
1 cserép petrezselyem
1 cserép bazsalikom
1 cserép rozmaring
só, bors

A legtöbb élelmiszerüzletben kaphatóak is ezek a fűszerpalánták. A kifőtt spagettire öntet kerül, ami igazából fűszeres olaj vagy lehet füstölt szalonna kisütött zsírja is, de csak akkor, ha garantáltan húsevő a vacsoravendég. Annak ellenére, hogy még a tévés főzési tanácsadók között is vitatéma, hogy ér-e olívaolajban például bécsi szeletet rántani, de a tuti siker eléréséhez használjunk inkább finomított olívaolajat a spagettinkhez. Félliternyi olajat nagy lángon nagyjából három percig kell hevíteni egy arra alkalmas serpenyőben, bár mondjuk az idő függ a gáz fűtőértékétől vagy az áramerősségtől.



A finomított olívaolajok körülbelül 210 Celsius-fokon kezdenek el égni, ezt az állapotot nem szabad elérni, egyébként is az olívaolaj könnyen átvesz minden ízt, tehát ezért nem kell megégetni benne például a felaprózott zöldfűszereket. Nagy szerencsénkre akár főzés nélkül is előállítható az öntet, ha van rá időnk, és fűszerolajat készítünk, ami nagyon egyszerűen előállítható. Tegyünk egy üveg extra szűz olívaolajba például egy maroknyi zöld rozmaringot, bazsalikomot, petrezselymet néhány gerezd fokhagymát, meg néhány szem zöldborsót, néhány napra zárjuk le, tároljuk valami sötét hűvös helyen, és már kész is.

Alap, hogy házi fűszerolajunkhoz melegen kell tálalni a kifőzött tésztát, és az is alap, hogy a csajok többsége odavan az olyan pasikért, akik jól főznek, és osztják azt a véleményt is, hogy amelyik pasi jól főz, az jól is szexel.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés