free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A japán lányok Hello Kitty manikűrben nyomják

Borsa         Címkék: hellokitty, japán, kawaii, kultúra, manikűr 10 hozzászólás

Miközben számunkra még egy egyszínű pink körömlakk is extrémnek tűnik, a japán csajok gyümölcsöket hordanak a körmeiken. És süteményeket.

Míg a nyugati világban manapság még mindig a francia manikűr a legnépszerűbb körömtrend, addig a távol-keleten már a "Hello Kitty manikűr" a menő. Az ilyen stílusban dolgozó manikűrösök a körmökön, illetve a műkörmökön művészi igényességgel helyezik el az apró, tarka, műanyag állatfigurákat, édességeket, gyümölcsöket, virágokat, szívecskéket és masnikat. Gyakorta olyan mennyiségben, hogy az a köröm viselőjét már akadályozza a mindennapi tevékenységei végzésében. Viszont übercuki. Valamit valamiért, ugye.

Ez a fajta manikűr is a japán popkultúra meghatározó divatirányzatához a Kawaii-hoz kapcsolódik. Az irányzat a felfokozott, giccsesbe hajló édibédiséget követeli meg, totemállata a Hello Kitty figura. Követői - akik elsősorban a tizen-huszonéves lányok közül kerülnek ki - felnőtt méretű fodros-masnis kislányruhákban járnak, óvodásoknak való kiegészítőket hordanak, és a frizurájukat, illetve a sminkjüket is úgy készítik el, hogy végül leginkább játékbabákra, illetve rajzfilmfigurákra hasonlítanak.

www.trenddelacreme.com

Egy komplett kawaii stílusú manikűr ára szalonban minimum 100 dolláros összeget kóstál, de nagyon népszerűek a csomagolt, otthon felragasztható szettek is, amelyek már 60 dollár körüli összegért megvásárolhatók.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés