free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk velúrcsizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, utcánláttuk, velúr 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem mindenki rajong az ilyen teli és magas talpú, gyűrött szárú csizmácskákért, de lássuk be, egyéni ízlés ide vagy oda, nem véletlenül vannak-voltak tömve velük az üzletek. Alanyunk szerencsés, mert szép, vékony lábai vannak, amiket a szoknya és a nagyobbacska lábbeli még vékonyít is optikailag. Mi a fekete kabát alá a sötétbarna helyett inkább feketébe bújtattuk volna a lábakat a világos kiscsizma mellé, de kinek mi. Szóval ha a színeket leszámoljuk, a többivel simán ki vagyunk békülve.Menjünk föntről. Értjük, hogy laza és sportos ez a pulóver, de a mininek annyira nem barátja, és minderre a feketén fehérrel világító feltűnő márkajelzés még rá is segít. A szoknya és a fekete harisnya így ebben a "hanyag" miliőben nem úgy funkcionálnak, mint egyébként. A világos velúrcsizma pedig végképp beleront, amit a mellette lóbált, teljesen elütő színű barna táska csak még jobban kiemel. A sokat kárhoztatott apró részletek, ugye, de mit tegyünk: ezekben rejtezik az ördög.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés