free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 hatékony vérpezsdítő bőrradírozó

Borsa         Címkék: bőrradírozó, kozmetika, lista, masszírozó, teszt 0 hozzászólás

Nem kell méregdrága kozmetikumokat használni, ha le szeretnénk radírozni a bőrünket. Listába szedtük és kipróbáltuk az 5 leghatékonyabb bőrradírozót.

Nem árthat, ha a bőrünket néha a szappanon kívül valami mással is átdörgöljük, ezért a narancsbőrirtás és a hatékony testradírozás érdekében összeszedtük az öt legjobb bőrradírozó és masszírozó eszközt, szigorúan a fürdőszobába. Sorrendbe állítottuk a hatékonyság szerint, és itt nem az volt a nyerő, amelyik a leggyengédebben bánt a bőrünkkel.

Kesztyű - Rossmann

Azért nem rossz választás egy ilyen kesztyű, mert könnyen leradírozhatjuk vele azokat a helyeket is, ahova mondjuk egy hatalmas szivacs nem fér be, ezért ha valaki a lábujjai közötti bőrről szeretné eltávolítani az elhalt hámréteget, akkor ez a szivacs tökéletes lesz neki. Szerintünk nem dörzsöl eléggé, ami nem kifejezetten jó hír, hiszen ennyi erővel akár egy sima szivaccsal is ijesztgethetnénk a bőrünket. Azonban akinek érzékeny a bőre, annak beválhat.


Sárga kesztyű - DD diszkont

Ez már egy fokkal nagyobb intenzitással dörzsöli a bőrünket, és még mindig befér a lábujjunk közé. A helyes technika szerintünk a következő: a puhábbik felével be kell szappanozni a testet, majd a durvább oldallal gondosan végig kell masszírozni, nem lesz kellemes érzés, ugyanis az elsőre viszonylag gyengédnek tűnő szivacsréteg igencsak rendes munkát végez.Frottír és lufa - Rossmann

A lufa egy Afrikában honos növény, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy leradírozza az elhalt hámréteget. A képen látható darab viszont nem a leghatékonyabbak közé tartozik, azonban aki nem akarja magát kínozni, de mégis szeretné a testét leradírozni, az válassza ezt a masszírozót. Egyetlen nagy hibája, hogy nagyon nehezen szárad meg tökéletesen, és mint tudjuk, egy ilyen szivacs igazi baktériumarzenált képes tárolni, ha nedves marad.


Gyékény és frottír - DD diszkont

A gyékény legalább annyira jól masszíroz és radíroz, mint a lufa, ezért szerintünk ez az egyik legjobb a fellelhető termékek közül. Külön szerettük, hogy a benne lévő szivacs elég vékony ahhoz, hogy könnyen száradjon, és elég vastag ahhoz, hogy könnyen be tudjuk szappanozni a testünket. Egy próbát megér, ráadásul a kis mérete miatt utazáshoz is jól jöhet. Sőt: nekünk szaunázáshoz is bevált.Lufa nyéllel - DD diszkont

Amikor kipróbáltuk ezt a masszírozót, még a könnyünk is kicsordult egy pillanatra, ez persze nem baj, de jelzi, hogy óvatosan kell vele bánni, ugyanis tényleg nagyon brutális tud lenni, ha kicsit erőteljesebben radírozzuk vele bőrünket. Viszont minden kétséget kizáróan tökéletesen megfelel arra, amire kitalálták. A hosszú nyélnek köszönhetően pedig a hátunk közepét is könnyedén elérjük némi dörzsölés, kapirgálás céljából.
Nézd meg a leghatékonyabb masszírozókat!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés