free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyerekes mozik

HT         Címkék: film, gyerek, japán, mozi, pedofil 0 hozzászólás

Egy fiatalt kislányt teherbe ejt az osztálytársa. Nagyon hatásvadász sztori, de lehet erről vérfröcsögés és bilincscsörgés nélkül is beszélni. Egy Titanic-versenyfilmről.

A gyerek a mozifilmben régi szórakoztatóipari trükk. Mindenki látott már olyan mozit, amiben mondjuk egy csecsemőt találtak a nádasban, vagy volt olyan is, hogy reszkettek egy gyerektől a betörők, vagy forgattak már olyan mozit is, amelyben gyerekbűnözők esetleg gyerekistenek irányították a világot. Ennek ellenére mindenki tudja, hogy botorság a törvényes nagykorúsághoz kötni a nemi érést, azaz simán lehet ivarérett akárki 18 éves kora előtt is. És azt is tudja mindenki, hogy a törvények max a szaporítószervek tulajdonosát sújtják vagy védik, de a természetre nem nagyon hatnak.

http://thepenink.files.wordpress.com, http://youngest_mother.tripod.com

És történt már olyan a világban, hogy kiskorú csajok estek teherbe, és mindenki hallott már a világ legfiatalabb leányanyájáról, aki ötévesen szülte meg a lányát. És hogy itthon simán három napig hír tud lenni, ha egy kissrácot megbüntetnek azért, mert teherbe ejt egy szintén kiskorú csajt. És alap, hogy az egyik legelterjedtebb rémkép, ami a lányos apukák lelki szemei előtt rontja az összképet, a nem kívánt terhesség, de manapság senkit sem lep meg, hogy például a filmgyártókat is izgatja a gyerekkori gyerekvállalás. Következzen egy olyan gyerekes mozi, amiben egy 11 éves leányanya szül gyereket.

Gyerekek gyereke – multimoziban nagy valószínűséggel nem vetítik majd ezt a japán filmet, sőt lehet, hogy az art mozikból is kimarad, és meg kell várni a DVD-t, vagy le kell töltenie annak, aki meg szeretné nézni, de még az igazi keresőmotorok is tudják, hogy a most futó Titanicon versenyfilmként vetített japán gyerekmozira rákeresni a neten nem egyszerű tevékenység, mert a keresőszavak (például: japán+gyerek+mozi) miatt ugye remek illegális felnőtt-tartalmakat dobhat a gép. Pedig a Gyerekek gyereke című film nem pedofil mozi, és a címe ellenére és a pedofilok legnagyobb bánatára  nincs a filmben szexjelenet. A történet egy vidéki kistelepülésen zajlik. A főhőse egy kislány, aki ötödikes tinédzser, és akit egy kisfiú osztálytársa teherbe ejt.

www.titanicfilmfest.hu, www.crunchyroll.com
Gyerekek gyereke, a megesett főszereplő

Az most nem fontos, hogy a film cselekményét az a gondolat mozgatja-e, hogy miért nem értik meg egymást a felnőttek és a gyerekek, vagy hogy mennyire hatékony módszer az, hogyha a felnőttek leereszkedő felsőbbrendűséggel vesznek részt a gyerekek életében, vagy hogy mennyire tiszta is a gyerekek világa. Mindenesetre a filmben egyetlen felnőttnek sem tűnik fel, hogy a főhős kislány hasa kikerekedik, és ezért az osztálytársai segédkeznek neki a szülésben télvíz idején egy fészerben. A Gyerekek gyereke elérzékenyülős mozi, pedig nincsenek benne nehéz sorsú emberekről és nyomortanyákról készült lehangoló képek, vagy senki sem okolja benne a szegénységet és/vagy a tanulatlanságot a főhősnő korai nemi életéért, és inkább mesefilm, mint hatásvadász szociothriller.

http://kodomonokodomo.jp
Gyerekek gyereke, mindenki egyért

Egyébként a Gyerekek gyereke című japán mozi egy Akiro Saso-képregény adaptációja, és ez is igazolja, hogy mennyire praktikusak a japánok. Ugyanis a filmet forgatókönyv alapján készítik, a képregény pedig ideális forgatókönyv, és egy hozzáértő filmproducer egy képregény lapozgatása közben simán kiszámolja, hogy mennyibe is kerülne neki, ha mozifilmet csinálna belőle. Mindegy. Akik meg rákattantak a gyerekanyás mozikra, azoknak ajánlom még figyelmébe Todd Solonz Palindrómák című moziját, sőt még a hálivúdi filmgyárakat is megihlette a legális pedomozi lehetősége, Jason Reitman Juno című filmje poposabb dolgozta fel a témát.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés