free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szembesítés a kilókkal

Borsa         Címkék: egészség, elhízás, fitnesz, kampány, túlsúly 2 hozzászólás

Egy fitneszklub-hálózat arra szeretné rávenni az embereket, hogy kezdjenek végre mozogni. Ennek érdekében nyilvánosan szembesíti őket a testsúlyukkal.

Azt, hogy a súlyunkat mennyire tartjuk magánügyünknek, nyilván az határozza meg, hogy elégedettek vagyunk-e vele, vagy sem. Nos, a Fitness First hálózat, amely a világ több országában üzemeltet egészségmegőrző- és fineszklubokat, legújabb reklámkampányával nem kíméli azokat sem, akik - akár még saját maguk előtt is - titkolnák inkább a testsúlyukat. A hollandiai Rotterdam néhány buszvárójának ülőkéjébe elektronikus mérleget építettek, amely leméri a rajta gyanútlanul helyet foglaló delikvens súlyát, a mért adatot pedig nagy, piros számokkal kiírja a váró falában elhelyezett hirdetőfelületre, hogy mindenki jól lássa. Persze a cél nem a pellengérre állítás, hanem inkább egyfajta szembesítés a valósággal, ami arra sarkallhatja az embert, hogy kezdjen el végre egészségesebben élni, rendszeresen mozogni.

http://cubeme.com

Azzal kapcsolatban azonban, hogy a cél szentesíti-e az eszközt, igencsak megoszlanak a vélemények. Vannak akik jót mosolyognak a kampányon, vagy épp kifejezetten eredetinek találják, míg mások szerint idegesítő és megalázó ötlet, sőt, akadnak olyanok is, akik azzal vádolják a céget, hogy nem az egészséges életmódot, hanem a kóros soványság-kultuszt propagálja.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés