free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

34 árvát adoptált egy indiai filmsztár

Borsa         Címkék: bollywood, család, gyerek, örökbefogadás, színésznő 1 hozzászólás

Preity Zinta indiai filmsztár egyvalamiben már biztosan lekörözte hollywoodi kollégáit. Az örökbe fogadott gyerekek számában.

Az amerikai filmcsillagok és popsztárok körében igen trendinek számít gyerekeket örökbe fogadni, ám ők azért általában beérik egy-két, esetleg három adoptált csemetével. Preity Zinta indiai filmszínésznő azonban - e tekintetben mindenképp - több kört vert a világcelebekre, ő ugyanis kapásból harmincnégy kislányt fogadott örökbe a Rishikesh városában található Csodatévő Anya árvaházból. Éppen annyit, ahányadik születésnapját ünnepelte. "Ez igaz. Örökbe fogadtam ezt a harmincnégy lányt. Én gondoskodom az élelmezésükről, az oktatásukról, a ruháikról, az egész neveltetésükről. Fogalmad sincs milyen csodálatos egyszerre hallani az izgatott csacsogásukat, ahogy befogadnak az életükbe. Hidd el nekem, ez a legszebb születésnapi dal, amit valaha hallottam" - nyilatkozta a bollywoodi sztár a Female First magazinnak.

www.interweb.in

A színésznő ettől függetlenül azért nem viszi haza a harmincnégy kislányt, de rendszeresen tartja velük a kapcsolatot és látogatja őket. "Egy ideje már gondolkoztam azon, hogy hogyan segíthetnék a kevésbé kiváltságos osztályokon, különösképp a lánygyermekeken. A magzatok meggyilkolásának, a gyerekek bántalmazásának borzalmai számomra nem csupán főcímek, hanem hangok, amelyek a belsőmből sikítanak. Meg kell hallanom őket" - mondta Zinta. A színésznő hozzátette azt is, hogy ez a harmincnégy lány csupán a kezdet, a következő években, a születésnapja környékén mindig szeretne még néhány további árvát örökbe fogadni. "Azt gondolom, ez a legszebb ajándék" - jegyezte meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés