free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Figyelemfelkeltő reklám Svájcban

Borsa         Címkék: figyelemfelkeltés, film, reklám, tampon, vámpír 2 hozzászólás

A Johnson&Johnson gondolt egy merészet: legújabb reklámkampányukban kicserélték egy vámpír fogait valami egészen másra. Figyelemfelkeltésből ötös.

A Johnson&Johnson cég március eleje óta meglehetősen sajátos hirdetéssel népszerűsíti az O.B. tamponokat Svájcban: úgy vélik, hogy a nőket egy fagyos tekintetű, vámpírfogai helyén egy-egy decens tampont viselő férfivámpír látványa győzi majd meg arról, hogy ezt a márkát hívják segítségül a piros betűs napokon. A reklám megalkotói a zürichi székhelyű Lowe ügynökség szakemberei voltak, akik valószínűleg a kelleténél többször nézhették meg az elmúlt hónapokban az Alkonyat című filmet. Megárthatott nekik.

http://commercial-archive.com

A figyelemfelkeltés mindenesetre kipipálva, hiszen a hirdetés nem csupán az eredetileg becélzott Svájcban kavarta fel a kedélyeket, hanem az internetnek köszönhetően a felhasználók gyakorlatilag a Földgolyó minden táján gyönyörködhetnek benne. A kapcsolódó fórumokat, kommentfalakat olvasgatva leszűrhető egyébként, hogy legalább annyian vannak elragadtatva az alkotók szédületes kreativitásától, mint ahányan kicsapott biztosítékkal és forgó gyomorral szidalmazzák őket. Ízlés kérdése tehát ez is.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés