free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bőrdzsekiben

Borsa         Címkék: bőrdzseki, divat, igen, nem, utcánláttuk 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hát, nagyon megmelengette a szívünket a kisasszony. Egyfelől azért, mert egészben is jó ránézni, de az egyes részletek is megérnek egy misét. A kabátot mintha ráöntötték volna, a farmer egyszerűen hibátlan, de nyilván itt a táska és az öv összhangja viszi a boltot. A mintás fehér olyan szépen hangsúlyozódik, hogy nem csorbul mellette a többi elem, a táska furfangos is, csajos is, elegáns is egyszerre, és hát lássuk be: ezt azért akármilyen gönc mellé nem lehet csak úgy felkapni az alkarra. Ötös!Picit sok, picit toprongyos az összegész, pedig látni mögötte, hogy vampos, merész és provokatív szeretett volna lenni. A piros bőrdzsekit szerintünk más körítéssel sokkal jobban bírtuk volna, az alóla kibukkanó halvány felsőrész, az agresszív öv és a nadrágszín sajnos nem sokat segítettek ebben. Ráadásul a cipellőre se tudunk rosszat mondani. Szóval a harmónia vagyis a harmónia hiánya fáj, és direkt nem akarunk semmit a reklámszatyorra kenni. Ez a cucc egy menőbb táskával se lenne több vagy kevesebb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés