free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Agent Provocateur

Borsa         Címkék: agentprovocateur, divat, fehérnemű, ismerdmeg, tervező 0 hozzászólás

Az Agent Provocateur bebizonyította, hogy néhány tökéletes fűző is elég a világhírnévhez. A márka, amelynek az eladói teljes diszkréciót ígérnek.

Az Agent Provocateur a fehérnemű-rajongók első számú zarándokhelye, a megszállott gyűjtők a Sohótól Las Vegasig beszerezhetik az áhított darabokat. A sokat sejtető név mögött egy házaspár, Serena Rees és Joseph Corre rejtőzik, akik 1994-ben alapították a mára kultikusnak számító fehérneműmárkát. A bulvársajtó néha szinte vadászik azokra a celebekre, akik betérnek egy-egy Agent Provocateur-márkaboltba, azonban ami az ajtók mögött zajlik, azt sosem tudhatja meg a nagyérdemű, hiszen a babarózsaszín ingruhába (amelyet Joseph édesanyja, Vivienne Westwood tervezett) öltöztetett eladólányoknak szigorúan tilos beszélni a boltban látottakról.

http://commentisfree.guardian.co.uk, www.agentprovocateur.com, http://brandstrategy.files.wordpress.com, http://network.nationalpost.com
Szexi és kacér Agent Provocateur cuccokat a képgalériában találsz

A tervezőpáros kacér, szexi de mindemellett ízléses fehérneműket tervez, olyan darabokat, amelyek közül jó néhány mindannyiunk fehérneműs fiókjában gond nélkül elférne, akadnak persze merészebb darabok is, mint például a mellbimbótakaró, amit mi leginkább Niki Beluccin tudnánk elképzelni. A kampányaikhoz olyan híres arcokat választanak, mint például Kate Moss, aki köztudottan szívesen vállal pikánsabb reklámfotózásokat, vagy Maggie Gyllenhaal, akitől eddig igencsak távol állt a dominaszerep. Az Agent Provocateur egyébként mindig kínosan ügyelt arra, hogy a képeik kellően polgárpukkasztóak legyenek, és mindeközben ízlésesek, az igazat megvallva a legutóbbi kampányuk minket kísértetiesen emlékeztet a Dolca and Gabbana két szezonnal korábbi reklámanyagára, de kétségkívül nekünk mindkettő bejön.

www.agentprovocateur.com

A házaspár azonban nem elégedett meg a fehérneműk tervezésével, 2000-ben piacra dobták első parfümjüket, amelyet hamarosan hálószoba kiegészítők hada követett, többek között gyertyák és masszázsolajak, de az igencsak bizarul hangzó mellbimbó-balzsam szerepel a kínálatban. Az Agent Provocateur termékei azonban nemcsak a legizgalmasabb hálószobákat díszítik, 1997-ben kiállították őket a Victoria and Albert múzeumban, valamint a műértő közönség megcsodálhatta a pikáns kiegészítőket a Design Múzeum "The Inside Out" kiállításán. Aki pedig a tévében szeretné megnézni az Agent Provocateur egy-egy darabját, az figyelje szorgalmasan a Született feleségeket, ugyanis a Gabrielle Solist alakító Eva Longoria viselt már AP fűzőt jelmez gyanánt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés