free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk miniben és bokacsizmában

Borsa         Címkék: bokacsizma, divat, igen, mini, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Be vagyunk sózva itt a Borsánál tisztességgel, mert ezek az utolsó összeállítások, ahol még vastag harisnyák, bőrdzsekik meg a bokacsizmák vannak a fókuszban, aztán lassan beintünk egy helót a mázsás téli göncöknek, és jöhetnek a parázna-csinoskásabb, menő, tavaszi-nyári darabok. Mi ezt a szürke fölsőt és ezt a minit nagyon csíptük, a bőrdzseki karakteres, magabiztos darab, és bár a gyászszín dominálja a szettet, itt csak rábólintani tudunk. Tavasszal, reméljük, kiszínesednek a mi kiszemeltjeink is. Hajrá csajok!Ha sikerült volna előnyösebb göncökbe beöltözni, nagyon mélyen fejet hajtanánk a színösszeállítás előtt. Egy kicsit szemtelen, egy kicsit provokatív, de imádtuk ezt a zseniális sárgát, olyan tökéletes a szürkéhez meg feketéhez, hogy amúgy öröm lenne nézni. Csak sajnos… Ezzel a szürke bokaharisnyával az a bajunk, ami ilyenkor lenni szokott, nem tett jót a lábak ívének és formájának, a kis mini meg odafönt összefogva nem a szerencsésebb megoldások egyike. Annyi baj legyen, majd legközelebb!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés