free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Válságtopless

Borsa         Címkék: erotika, munka, nők, sztriptíz, válság 0 hozzászólás

A gazdasági világválság sokakat pályamódosításra kényszerít. Amerikában korábban jó állásban dolgozó, diplomás nők tucatjai vállalnak munkát az erotikaiparban.

A gazdasági világválság miatt állásukat elvesztett nők közül Amerikában egyre többen vállalnak munkát a felnőtt szórakoztatóiparban, például sztriptíztáncosként vagy erotikus modellként, esetleg pornószínésznőként. Sokan közülük diplomások és a válságot megelőzően jó állásuk volt. Gus Poulos, egy New York-i éjszakai klub menedzsere arról számolt be a Daily News magazinnak, hogy az általa feladott álláshirdetésre, melyben sztriptíztáncosnőket keresnek, naponta legalább nyolcvanöten jelentkeznek.

"Olyan, mintha beszédet tartanál, csak ahelyett, hogy azt képzeled mindenki meztelen, te vagy az, akin nincs ruha" - mondta Rebecca Brown sztriptíztáncosnő, aki a válság kitörése előtt pincérnőként illetve edzőként kereste a kenyerét. Hozzátette, jelenlegi munkájával egy éjszaka többet keres, mint korábban egy hét alatt. Egy sztriptíztáncosnő évi 100 000 és 300 000 dollár közötti összeget tud megkeresni.

ttp://news.yahoo.com, www.nydailynews.com, www.bostonherald.com, http://msnbcmedia2.msn.com

Vannak olyan nők, akik csak időlegesen kötnek ki az erotikaiparban azért, hogy a számláikat vagy épp a tandíjukat ki tudják fizetni, mások viszont azt állítják, hogy ebben a szakmában találták meg azt, ami igazán nekik való.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés