free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legrondább húsvéti szalvéta

Borsa         Címkék: húsvét, lista, szalvéta, tojás, ünnep 6 hozzászólás

A húsvéti teríték szerves részét képzik a szép szalvéták. Mi most mégsem ezekből válogattunk, mivel idén nem találtunk szép szalvétákat az ismertebb helyeken.

A húsvétot nem lehet kikerülni, a locsolók számolatlanul jönnek, és a nap végére nem lehet megúszni a rovarirtónak is gond nélkül beillő pacsuliszagot. Az ünnepi hangulatot fokozva összeszedtük az idei kínálat 5 legrondább szalvétáját. Bár korábban nem ez volt a terv, kénytelenek voltunk módosítani a koncepción.

Tojások virággal - Forest

Ez a kép meghazudtolja a fizikát, ugyanis mi még sehol sem láttunk olyat, hogy egy tulipán szára elbírjon egy tojást, ráadásul azt sem értjük, hogy egyáltalán minek kellett rákötni, arról már nem is beszélve, hogy a hetykén odabiggyesztett szalagok sem sikerültek igazán hitelesre. A színei tényleg szépek, de ennél többet sajnos nem tudunk elmondani róla.Tojásos - Herlitz

Hóvirág, kiskanál, lágy tojás, hímes tojás, van baj bőven. A hóvirágba mint szimbólumba most nem kötünk bele, bár már rég elvirágzott, mindegy. Gyanítjuk, hogy ez valójában egy folyamatábra lehet, azt mutatja, hogy a hímes tojásból hogy lesz másnapra reggeli.

Nyulas virágos - Kreatív Hobby

Szegény nyúl valószínűleg a felé rohanó elvetemült, csokitojások után kutató gyerekektől rémült meg ennyire, legalábbis a húsvéti szalvétákról megszokott vidám tekintet helyett mi inkább halálfélelmet látunk tükröződni. Az már csak hab a tortán, hogy a szemszíne sem a szokásos piros, hanem kék.
Nyuszi nagy tojással - Kreatív Hobby

Ez a nyuszi már nem a gyerekektől, hanem a hatalmas strucctojástól rémült meg ennyire, ráadásul mi gyanítjuk, hogy a jobb első lába beszorult a hímes tojás alá. Azt pedig még mindig nem értjük, hogy miért nem piros a nyúl szeme. Az összképen a sok, tényleg szépre sikerült apró százszorszép sem segít, ez a szalvéta sajnos menthetetlen.
Medvés - Kreatív Hobby

A medve ugyan nem autentikus szereplője a húsvétnak, de manapság már semmin sem szabad meglepődni, még azon sem, hogy a tojásból frissen kikelt csibe a tekintete alapján a medvében az anyját véli felfedezni. Akárhogy is nézzük, ez egy szép barátság kezdete, főleg, akkor, ha a köztudottan húsevő medve áttér a zöldségekre.
Az erős idegzetűek nézzék meg a húsvéti szalvétákat!

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés