free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leggiccsesebb húsvéti kiegészítő

Borsa         Címkék: dekoráció, giccs, húsvét, lista, tárgy 0 hozzászólás

A hipermarketekben halomban állnak a giccsesebbnél giccsesebb húsvéti kiegészítők, ezekből választottuk ki az 5 legrondábbat. A szalvéták után szabadon.

Húsvéti giccsekből idén sincs hiány a piacon, napos csibék és bárányok minden színben és méretben megtalálhatóak a boltok polcain, ezek közül válogattunk össze ötöt. Avagy jöjjön az idei húsvét öt leggiccsesebb dekorációja.

Napos csibék ketrecben – Auchan

Mivel még a húsvét előtti napokban is volt belőle a polcon rendesen, így titkon reméljük, hogy a lehető legkevesebb kisgyerekes család otthonába jutott el ez a borzalom. Azért az ötletadó lelkivilágára igazán kíváncsiak lennék, furdalja az oldalunkat, hogy milyen ember lehet az, aki húsvéti dekoráció gyanánt hat plüss napos csibét zár egy apró ketrecbe. Még jó, hogy a csirkék fején nincs bárgyú vigyor.Répatestű nyúl – Cora

Ebben az esetben teljes a képzavar. Azt még befogadja az agyunk, hogy a nyuszinak répateste van, elvégre is a répa és a nyúl igazi országos cimborák, de hogy mindehhez hogy jön a képbe a méhecskeszárnyra emlékeztető fül, azt már egyáltalán nem értjük. Előttünk van a kép amikor a gyerekünk megkérdezi, hogy mióta van nyuszinak méhecske füle, mi meg ott állunk majd bambán, és bővebb információ reményében elfáradunk az ügyfélszolgálatra.

Csibefüzér - Cora

Már az is elég merész ötletnek tűnik, hogy valaki fonalból készült neonszínű csibék gyártására adja a fejét, de hát válság van, és mindenki úgy boldogul, ahogy tud. De azt már egyáltalán nem értjük, hogy miért fűzte a gyártó ezeket a szerencsétlen csirkéket girlandba, és ekkor a kalapról még nem is esett szó. Nem hisszük, hogy a szalmakalap és a csibék ősrégi pajtások lennének, bár mi minden újdonságra nyitottak vagyunk.


Házikó madárral – Cora

Na, itt aztán van minden, mű vadszőlő sárga, teljesen valószerűtlen virággal, mű fürjtojás és meghatározhatatlan típusú madarak. De az igazán durva dolgok a részletekben rejlenek, mint például azok a művirágok, amelyeknek a fajtáját még a kis növényhatározóval sem sikerült megfejtenünk. Ehhez nem nagyon van mit hozzáfűzni, a kép magáért beszél.Tojásos koszorú – Tesco

Az alapkoncepcióval nincs is gond, tényleg jól mutat a bejárati ajtón egy szép és ízléses húsvéti koszorú, azonban azt már nem értjük, hogy a sok, erre a célra felhasználható alapanyag közül miért ezt a padlósúroló kefére emlékeztető szörnyűséget kellett kiválasztani. A helyzeten a műanyag tojások és filcből kivágott apró virágok sem segítenek, sőt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés