free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Liz Hurley organikus élelmiszerei

Borsa         Címkék: bio, celeb, élelmiszer, lizhurley, organikus 1 hozzászólás

Liz Hurley is beszáll a celebtermék-bizniszbe, ám nem ruhakollekciót vagy parfümöt dob piacra, hanem organikus élelmiszereket.

Kétféle világceleb létezik: aki jelentkezett már saját név alatt futó termékkel, illetve aki előbb-utóbb jelentkezni fog. Gyaníthatóan az előbbi csoporthoz tartozók vannak már többen. Ruhakollekciókból illetve parfümökből viszont akkora már a dömping, hogy a celebtermék-biznisz új belépőinek érdemesebb valamilyen egyedibb termékkel próbálkozni. Így tesz Elizabeth Hurley is, aki organikus élelmiszercsaláddal rukkol elő, amelyet a Duchy Originals cég dob piacra várhatóan idén októberben. A Hurley-féle termékpalettán sertés-, baromfi-, bárány-, illetve marhahús, valamint gabonatermékek szerepelnek majd, amelyeket a színésznő tulajdonában lévő biofarmon termelnek.

www.jigsawholidays.co.uk, www.azcentral.com

A Duchy Originals-t Károly herceg alapította 1990-ben, annak érdekében, hogy népszerűsítse az organikus élelmiszereket, amelyeket maga is előnyben részesít. A cég jelenleg több, mint kétszázféle bioterméket forgalmaz, a bevételeket pedig jótékony célokra ajánlják fel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés