free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 csajos bukósisak

Borsa         Címkék: biztonság, bringa, bukósisak, csajos, lista 0 hozzászólás

A biztonságos bringázáshoz mindenképpen ajánlott egy jó minőségű bukósisak. Mi most a csajos darabok között válogattunk, és összeszedtük a legjobbakat.

Aki bringával jár, tudja, hogy egy jó bicikli még kevés ahhoz, hogy biztonságosan tudjon közlekedni a városban. A térd- és könyökvédő is megfontolandó, de a bukósisakot mi minden bringásnak melegen ajánljuk, sőt kötelezővé tennénk, ismerve a biciklisek és autósok ádáz küzdelmét a városban. Ezért összeszedtünk öt csajos bukósisakot, amelyekben ugyan lelapul a frizura, de egy esésnél akár életet is menthetnek. És kifejezetten vállalható a külsejük.

Fehér alapon kék leveles - b’Twin - Decathlon

Ezt a sisakot a gyártók kifejezetten városi bringázáshoz fejlesztették ki, ami annyit tesz, hogy jobban védi a tarkót, mint mondjuk az országúti vagy hegyi biciklizéshez szánt bukók. Amit a legjobban szerettünk benne amellett, hogy ennek is állítható a belső nagysága, hogy a tarkórésznél a jól láthatóság érdekében még egy beépített lámpát is felszerelt a gyártó cég, fő a biztonság alapon. Elég merevnek és ellenállónak tűnt ahhoz, hogy biztonságban érezzük benne a fejünket.

Lila virágos - Cratoni

Stylistszemmel ezt a sisakot lila biciklihez és fehér szetthez ajánlanánk, de ennél jóval több van ebben a sapkában. Elég könnyű ahhoz, hogy ne terhelje le a nyakunkat viselés közben, és a nagy lukaknak köszönhetően levegőzni is fog a fejünk. Külön jó benne, hogy a bőségét belül tudjuk szabályozni, bár ez az összes sisakra igaz, és némelyik alkatrésze mosható. Még a virágminta is bejön, bár felvéve nem ez volt a legkényelmesebb sisak. Nekünk kicsit az volt az érzésünk, mintha egy söröskupak lenne a fejünkön.

Sárga mintás - Cratoni

A képen látható sisakot kimondottan országúti bringásoknak fejlesztették ki, mivel ennek a legkisebb a légellenállása, minket viszont ennél sokkal jobban izgat, hogy valamiért minden egyes felvételnél beleakad a hajunk, és néhány száltól a levételnél is érzékeny búcsút kell vennünk. Biztos nagyon gyorsan megy tőle a bringa, de valahogy nekünk ez az országúti módi nem igazán jött be.Piros - Cratoni

A városi bringásoknak szánt bukósisak mellett ez volt a másik nagy kedvencünk, amit eredetileg mountain bike-osoknak fejlesztettek ki, de szerintünk nekünk is tökéletesen megfelel. Az elején található sildet kedvünk szerint állíthatjuk, ugyanis le és föl nagyjából fél-fél centit mozog attól függően, hogy hogyan süt a nap a tekerés közben. A nyakunkat sem zavarta, és a hajunk sem bánta. Úgyhogy mi szerettük.


Ezüst fekete mintával - Cratoni

Ez a sisak első ránézésre kiköpött mása a piros bukónak, viszont felvéve jelentős különbséget éreztünk, ez is kényelmes, de ez sokkal kevésbé volt komfortos viselet, mint a piros. Ebből pedig egyértelműen levonhatjuk azt a következtetést, hogy hiába hasonlít két bukósisak nagyon, ne azt vegyük meg, amelyik jobban tetszik, hanem azt, amelyik kényelmesebb.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés