free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 csajos bukósisak

Borsa         Címkék: biztonság, bringa, bukósisak, csajos, lista 0 hozzászólás

A biztonságos bringázáshoz mindenképpen ajánlott egy jó minőségű bukósisak. Mi most a csajos darabok között válogattunk, és összeszedtük a legjobbakat.

Aki bringával jár, tudja, hogy egy jó bicikli még kevés ahhoz, hogy biztonságosan tudjon közlekedni a városban. A térd- és könyökvédő is megfontolandó, de a bukósisakot mi minden bringásnak melegen ajánljuk, sőt kötelezővé tennénk, ismerve a biciklisek és autósok ádáz küzdelmét a városban. Ezért összeszedtünk öt csajos bukósisakot, amelyekben ugyan lelapul a frizura, de egy esésnél akár életet is menthetnek. És kifejezetten vállalható a külsejük.

Fehér alapon kék leveles - b’Twin - Decathlon

Ezt a sisakot a gyártók kifejezetten városi bringázáshoz fejlesztették ki, ami annyit tesz, hogy jobban védi a tarkót, mint mondjuk az országúti vagy hegyi biciklizéshez szánt bukók. Amit a legjobban szerettünk benne amellett, hogy ennek is állítható a belső nagysága, hogy a tarkórésznél a jól láthatóság érdekében még egy beépített lámpát is felszerelt a gyártó cég, fő a biztonság alapon. Elég merevnek és ellenállónak tűnt ahhoz, hogy biztonságban érezzük benne a fejünket.

Lila virágos - Cratoni

Stylistszemmel ezt a sisakot lila biciklihez és fehér szetthez ajánlanánk, de ennél jóval több van ebben a sapkában. Elég könnyű ahhoz, hogy ne terhelje le a nyakunkat viselés közben, és a nagy lukaknak köszönhetően levegőzni is fog a fejünk. Külön jó benne, hogy a bőségét belül tudjuk szabályozni, bár ez az összes sisakra igaz, és némelyik alkatrésze mosható. Még a virágminta is bejön, bár felvéve nem ez volt a legkényelmesebb sisak. Nekünk kicsit az volt az érzésünk, mintha egy söröskupak lenne a fejünkön.

Sárga mintás - Cratoni

A képen látható sisakot kimondottan országúti bringásoknak fejlesztették ki, mivel ennek a legkisebb a légellenállása, minket viszont ennél sokkal jobban izgat, hogy valamiért minden egyes felvételnél beleakad a hajunk, és néhány száltól a levételnél is érzékeny búcsút kell vennünk. Biztos nagyon gyorsan megy tőle a bringa, de valahogy nekünk ez az országúti módi nem igazán jött be.Piros - Cratoni

A városi bringásoknak szánt bukósisak mellett ez volt a másik nagy kedvencünk, amit eredetileg mountain bike-osoknak fejlesztettek ki, de szerintünk nekünk is tökéletesen megfelel. Az elején található sildet kedvünk szerint állíthatjuk, ugyanis le és föl nagyjából fél-fél centit mozog attól függően, hogy hogyan süt a nap a tekerés közben. A nyakunkat sem zavarta, és a hajunk sem bánta. Úgyhogy mi szerettük.


Ezüst fekete mintával - Cratoni

Ez a sisak első ránézésre kiköpött mása a piros bukónak, viszont felvéve jelentős különbséget éreztünk, ez is kényelmes, de ez sokkal kevésbé volt komfortos viselet, mint a piros. Ebből pedig egyértelműen levonhatjuk azt a következtetést, hogy hiába hasonlít két bukósisak nagyon, ne azt vegyük meg, amelyik jobban tetszik, hanem azt, amelyik kényelmesebb.

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés