free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér felsőben az utcán

Borsa         Címkék: dekoltázs, divat, farmer, igen, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A dekoltázs pont akkora, hogy kellően kacér, de ne ribancos legyen, a felső hossza a testalkathoz tökéletes, a fehér pedig vakít, ahogy kell. A farmerre csak jót tudunk mondani, és ilyesmi lófarokkal aztán tényleg végig lehet tipegni a nagyváros utcáin, és begyűjteni a munkások füttykoncertjét. Szerintünk a táska kamu, de abban egyeztünk ki, hogy simán belefér. Nagyon minimál, de ettől még jól vizsgázott.Jajj, csak ezt a nővérkecipőt tudnánk feledni, pláne ezzel a harisnyával. Oké, hogy kényelmes, de akkor tessék megfelelő körítést választani hozzá, mert ez így elég hervasztó. Az ilyesforma nadrágok alá amúgy is nagyon válogassuk meg, mit húzunk, de a harisnyázás az esetek nagy részében nem nagyon válik be. Szóval értjük, hogy még fázhat a lábszár, de akkor is inkább nacit kapjunk fel, ha lehet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés