free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavasszal barnában

Borsa         Címkék: divat, igen, ruha, tavasz, utcánláttuk 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, ahogy berobbant a jó idő, pillanatok alatt előmásztak a rövidebb szoknyák, mélyebben dekoltált felsőrészek és kacér magas sarkak, mutatunk is ebből a típusból egy nem szerény toalettet. Egyértelműen és határozottan a barna uralja a külsőt, de szépen megfér mellette egy kis fekete csipke, egy kis minta a cipellőn, egy kis könnyű tavaszi szőkeség. Az anyagok nagyon könnyűek, a csipkék csak mértékkel ülnek a ruhán, a táska rendben van. Indításnak nem rossz – innen már csak följebb megyünk, ígérjük.A cél és az irányok egyértelműek, a jó szándék nem hiányzott, és az adottságokra sem lehet panaszunk, csupán csak néhány aprósággal nem kellett volna túllőni a célon. Ilyen például a pántorgia. Melltartó, egyik trikó, másik trikó – teljesen felesleges. És őszintén szólva ez a mintás-lyuggatott harisnya sem a legjobb barátja ennek a rövidnadrágnak, hiába, hogy a színkompozíció szinte tökéletesre sikeredett. Kis fék, és sokkal beljebb leszünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés