free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Eley Kishimoto

Borsa         Címkék: divat, eleykishimoto, ismerdmeg, ruha, tervező 0 hozzászólás

A tervezőpáros, akinek a karrierjét néhány esernyő és feltűnő textilminta indította el. Azóta viszont Marc Jacobs is tőlük rendel. Sőt már önálló kiállításuk is volt.

Ki gondolná, hogy az Eley Kishimoto név mögött nem egy ember, hanem egy házaspár rejtőzik. A merész és innovatív tervezőpáros az angol divatrajongók kedvenc kettőse. Mark Eley-t és Wakako Kishimotót elsősorban nőiruha-tervezőként tartják számon, de az általuk tervezett merész minták megjelennek berendezési tárgyakon, tapétákon, üvegtárgyakon, sőt kalapokon és napszemüvegeken is. Eley 1968-ban született Walesben, és 1990-ben végzett a bristoli Polytechnic divat- és szövőszakán. Kishomoto Sapporóban látta meg a napvilágot 1965-ben, ő 1992-ben fejezte be tanulmányait a Central Casely-Hayfordban, ahol a divat- és textilnyomó szak hallgatója volt. Ekkorra a pár már megalapította saját cégét, és Joe Casely-Hayfordnak, Hussein Chalayannak és Alexander McQueennek terveztek nyomott textíliákat.

http://williamyan.files.wordpress.com, http://williamyan.files.wordpress.com, http://urbanupdater.files.wordpress.com
Nézd meg az Eley Kishimoto kollekcióját!

Első önálló kollekciójukat 1995-ben mutatták be, amely a Rainwear nevet kapta, mivel elsősorban nyomott mintás esernyőket, kabátokat és kesztyűket mutattak be, a kollekció osztatlant sikert aratott mind a szakértők, mind pedig a vásárlók körében. 2000 óta minden szezonban ré!szt vesznek a londoni divathéten. Az Eley Kishimoto részben saját kollekcióinak részben pedig a másoknak tervezett nyomott mintás textiljeinek köszönheti a hírnevét, olyan nagy divatházaknak dolgoznak, mint az Alexander McQueen, Marc Jacobs, Jil Sander vagy Yves Saint Laurent. Azonban nemcsak a legnagyobbaknak terveznek alapanyagokat, néhány szezonnal korábban egy teljes táskakollekciót álmodtak meg az Eastpaknek. Egyik legnagyobb sikerüknek azt a kiállítást tartják, amely 2002-ben a Victoria and Albert Múzeumban került megrendezésre, és az addigi munkásságukat mutatta be.

http://content.coutorture.com

A ruhák és a cipők mellett kiegészítőket is terveznek, amelyeknek nagy rajongója Nicole Richie, akit már több alkalommal is sikerült lencsevégre kapni hatalmas légyszemszerű Kishimoto napszemüvegben. Az idei kollekciójukban a vidám színeké és a feltűnő kalapoké a főszerep. Harsány pamut miniruhákban és színben valamint, mintában hozzáillő harisnyákban vonultak a modellek a kifutón. Kedvenc darabunk, egy lazacszínű virágmintás ruha és egy hozzá teljes mértékben passzoló miniruha volt, amihez kell egy jó adagnyi bátorság és két gazellaszerű láb, de mi bevállalnánk. Szerettük a vidám kalapokat is, amelyek közül jó néhány erősen hajazott azokra a fürdősapkákra, amelyek a Széchenyi fürdőben szinte alapfelszerelésnek számítanak, az viszont nem értettük, hogy a tüllkalapok közé hogy jön a képbe egy pilótasisak, amelyet egy narancsmintás ruha mellé gondoltak a tervezők.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés