free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ízesített hirdetések

Borsa         Címkék: hirdetés, íz, kaja, reklám, találmány 0 hozzászólás

Egy amerikai cég új találmánya részben megreformálhatja a nyomtatott étel- és italreklámokat: a hirdetett termékhez lehúzható ízmintát mellékelnének.

Az étel- és italreklámok mindig rendkívül gusztusosnak és persze különösen íncsilandónak mutatják a hirdetett terméket. Ezeket látva nem túl nehéz rákívánni, és a legközelebbi bevásárlásnál adni egy esélyt az adott kajának vagy italnak. Aztán ha nem jött be, marad a fintorgás meg az átvertség érzése. Nos, ha teljesen nem is, de részben megreformálhatja a szájon át fogyasztható termékek reklámozását a U.S. Ink Corp. vállalat legújabb találmánya, az ízes tinta.

A dolog tulajdonképpen ahhoz hasonlóan működik, mint a nyomtatott parfüm- és dezodorhirdetések estében már elterjedt lehúzható illatminta, azzal a különbséggel, hogy az ételek-italok esetében az ízes tintával nyomtatott ízminta kerül a papírra, amit aztán a befogadó nyalogatással tehet magáévá.

www.firstflavor.com

A találmányt Amerikában már élesben is tesztelték: másfél millió emberhez juttattak el ízesített hirdetéseket. 59 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy szívesebben vásárol meg egy új terméket azután, hogy ily módon megízlelte.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés