free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ízesített hirdetések

Borsa         Címkék: hirdetés, íz, kaja, reklám, találmány 0 hozzászólás

Egy amerikai cég új találmánya részben megreformálhatja a nyomtatott étel- és italreklámokat: a hirdetett termékhez lehúzható ízmintát mellékelnének.

Az étel- és italreklámok mindig rendkívül gusztusosnak és persze különösen íncsilandónak mutatják a hirdetett terméket. Ezeket látva nem túl nehéz rákívánni, és a legközelebbi bevásárlásnál adni egy esélyt az adott kajának vagy italnak. Aztán ha nem jött be, marad a fintorgás meg az átvertség érzése. Nos, ha teljesen nem is, de részben megreformálhatja a szájon át fogyasztható termékek reklámozását a U.S. Ink Corp. vállalat legújabb találmánya, az ízes tinta.

A dolog tulajdonképpen ahhoz hasonlóan működik, mint a nyomtatott parfüm- és dezodorhirdetések estében már elterjedt lehúzható illatminta, azzal a különbséggel, hogy az ételek-italok esetében az ízes tintával nyomtatott ízminta kerül a papírra, amit aztán a befogadó nyalogatással tehet magáévá.

www.firstflavor.com

A találmányt Amerikában már élesben is tesztelték: másfél millió emberhez juttattak el ízesített hirdetéseket. 59 százalékuk úgy nyilatkozott, hogy szívesebben vásárol meg egy új terméket azután, hogy ily módon megízlelte.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés